Keresett szöveg: "tiktok"

10 éves kislány halálát okozta a legújabb TikTok-kihívás

Nap mint nap új TikTok kihívások indulnak, de nem mindegyik ugyanannyira szórakoztató. Sőt, egyesek kifejezetten károsak, mint a nemrég megjelenő blackout challenge, azaz ájulás kihívás, amely egy 10 éves pennsylvaniai kislány halálát okozta.

TikTok-tippek kis- és középvállalkozások számára

Számos, a kis- és középvállalkozások marketingtevékenységét támogató tartalommal és fejlesztéssel állt elő az elmúlt hónapokban a már több mint egymilliárd fős aktív felhasználótáborral rendelkező TikTok.

Már ételt is rendelhetünk a TikTokon

TikTok Kitchen (vagyis TikTok Konyha) néven ételt házhoz szállító szolgáltatást indít a népszerű videós közösségi platform a Virtual Dining Concepts (VDC) közreműködésével.

A turizmusban az lesz sikeres, aki a lezárások alatt fejlesztett

A koronavírus járvány hatására visszaeső turizmus és a növekvő költségek miatt csak azok maradhatnak talpon, akik tudják növelni hatékonyságukat.

Titokzatos TikTok fenyegetések terjednek, már több iskolát be kellett zárni

A rendőrség szerint lövöldözésről és robbantásról szólnak a fenyegető üzenetek.

2022 legfontosabb marketingtrendjei a közösségi médiában

A Hootsuite több mint 200 országban végzett kutatása alapján a következő évet 5 trend fogja meghatározni.

Sikerrel járt a hullámcsatot házra cserélő nő

Demi Skipper 2020 májusában kezdte a kísérletét, amellyel az volt a célja, hogy egy hullámcsattal kezdve olyan cseréket hajt végre, ahol próbál mindig egy kicsit jobban járni, és a végére lesz egy háza. Mostanra meg is van a ház.

A nemzetköziség az anyanyelvünk

A közösségi médiában óriási a verseny. Mindenki a legfontosabb ügyfelekhez és szektorokhoz ígér hatékony elérést. A Httpool nagy előnye, hogy több platform kizárólagos képviselője Magyarországon. Így mondhatjuk, hogy mi vagyunk a szakértők. (X)

Mehringer Marci búcsúzott az X-Faktortól

Az X-Faktor 2021-es évadának elődöntőjében, a versenyzőknek két produkcióval kellett bizonyítaniuk a Finálé előtt. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Mehringer Marci számára véget ért az X-Faktor.

TikTok: túl az egymilliárd felhasználón

Töretlenül nő az alkalmazás népszerűsége, hiába próbálja másolni a konkurencia.

3/26