Keresett szöveg: "tiktok"

Kreatív kampánnyal hirdeti költőpályázatát a Starbucks

A 2019-es indulás óta közel félezer lelkes, kezdő irodalmár jelentkezett a Starbucks Kávéköltők pályázatára, amelynek célja a nagymúltú magyar kávéházi kultúra és az irodalom viszonyának tovább erősítése. Az idén ötödik alkalommal meghirdetett pályázatot a kávézólánc különleges kampánnyal támogatja, amely már többszázezer érdeklődőhöz jutott el. Az erőteljes online jelenlét mellett a kávézókban limitált kiadású újsággal, hirdetőtáblákkal, valamint versekkel ellátott pohármatricákkal hívja fel a figyelmet a költőpályázatra a márka.

A tévé mellett szeretünk enni, és társaságban sorozatot nézni: a magyarok tartalomfogyasztási szokásait vizsgálta a Samsung

Az internetes tartalmakat többnyire egyedül, a sorozatokat már társaságban szeretjük nézni, és az evéshez is szívesen kapcsoljuk be a tévét – derül ki a Samsung reprezentatív felméréséből . A magyarok tartalomfogyasztási szokásait vizsgáló kutatás arra is rámutat, hogy sokan osztják meg a figyelmüket: egyszerre több mozgóképes tartalmat néznek, vagy éppen a tévézés mellett párhuzamosan más társasági vagy önálló tevékenységet végeznek.

A mai fiatalok sem az anyatejjel szívják magukba a digitális tudást: a 18-21 évesek fele nem érti, mi a mesterséges intelligencia

Itthon már majdnem minden ötödik foglalkoztatott számára a digitális gazdaság biztosít munkalehetőséget.

Világszerte új logót kapott a Glamour márka

Frissítette és cserélte logóját a Glamour mind a tizenegy országban, ahol a népszerű glossy márka jelen van. Az új logó időtlen, erős és stílusos megjelenése visszatükrözi a márka globális küldetését: a nők támogatását, erővel felruházását életük minden területén. Az új logó már elfoglalta helyét a márka hazai online platformjain, többek között a Glamour Online-on, az Instagramon és TikTokon, ahol egy saját filtert is kapott. Nyomtatásban a magyar kiadású Glamour magazin következő, május-júniusi lapszámán, valamint a hamarosan megjelenő GLAMOUR Book bookazine tavaszi-nyári számának címlapján debütál majd.

GLAMI: a 12-26 éves korosztály diktál az online divatkereskedelemben

A GLAMI divatkereső európai webáruházak között készített felmérése szerint annak ellenére, hogy a 12-26 éves korosztály vált a divat világát leginkább meghatározó korcsoporttá, a vállalkozások csak 20%-a igazítja választékát a legfiatalabb generáció ízlésvilágához. Ugyanakkor azok a webáruházak válhatnak sikeressé, akik a rendelkezésükre álló technológiák segítségével képesek néhány másodperc alatt felkelteni, majd fenntartani a fogyasztók figyelmét.

Inspiráló Z generációs teljesítmény - Interjú Iglódi Brúnóval, a Loki-könyv tizennégy éves fordítójával

Iglódi Brúnó azon Z – már majdnem alfa – generációs fiatalok egyike, akinek az életében kiemelt helyet foglal el a kultúra. Kisgyermekkora óta szomjazik a tudásra, rengeteget olvas, művelődik, ennek köszönhetően kamasz korára már egy komoly fordítási munkát tudhat maga mögött. Erről, a kultúra fontosságáról, valamint jövőbeni terveiről kérdeztem.

Selena Gomez békére bíztatja a rajongóit

Az elmúlt hetekben felrobbant az internet Selena Gomez és Hailey Bieber miatt, ugyanis Hailey és jó barátnője, Kylie Jenner kifigurázták Selena szemöldökét több Instagram posztban is.

WhisperTon lett a kedvenc hazai sztár!

Véget ért a 2023-as Nickelodeon Kids’ Choice Awards szavazása! A nagyszabású, zöld trutyiban úszó show során nem csupán a legnagyobb világsztárokat díjazzák, de az egyes országok kedvenceit is kiemelik. A magyar tinik pedig döntötték: idén az egyik legfelkapottabb véleményvezér, WhisperTon győzedelmeskedett, aki elmondása szerint nagyon is tud azonosulni a díjátadó fura és egyedi hangvételével.

Adam Sandler a humor trónjára ülhetett a gyerekek kedvenc díjátadóján!

Látványos mutatványok, slime-okádó sárkány és egyéb szórakoztató jelenetek jellemezték idén is a Nickelodeon Kids’ Choice Awards gáláját. A fiatalabb korosztály kedvenc díjátadója újfent sztárparádét és hatalmas mennyiségű zöld trutyit szállított; de életműdíjat kapott a Transformers főhőse és a komikus legenda, Adam Sandler is. A show március 8-án 18:00-tól látható teljes egészében a Nickelodeon csatornáján, ahol a Kedvenc hazai sztár kategória győzteséről is lehull a lepel.

Budapestre jön a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Budapest ismét bekerült a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox világturné programjába, 2023. október 17-én 19:30-kor a MVM Dome-ban adnak koncertet.

1/43