Keresett szöveg: "tévé"

Leleplezte az RTL Klub az őszi műsorkínálatát

A hamarosan kezdődő őszi tévés csúcsszezont számos saját gyártású produkcióval indítja az RTL Magyarország, érkezik például A mi kis falunk és a Drága örökösök, valamint az Álarcos énekes új évada, de más produkciókat is bejelentett a tévés médiavállalat. További újdonság, hogy a neten előbb megtekinthető lesz a késő esti RTL Híradó, mint az RTL Klub képernyőjén.

Készülnek járvány második hullámára

A kormány a munkaerőpiacon is készül a járvány második hullámára, ősszel kerülhet a kormány elé a szaktárca által készített javaslatcsomag, amely a foglalkoztatás további bővítését szolgálja - mondta el a Világgazdaságnak Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.

Bekavart a járvány, örökre megváltoznak a vásárlási szokásaink

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából. A krízist követően a vevők egy meghatározó része visszatérne a megszokott életviteléhez, azonban ők se bíznak abban, hogy ez maradéktalanul megvalósulhat. Az átformálódó igények miatt a cégeknek újra kell gondolniuk szolgáltatásaikat.

Átalakul a PR piac, erre léptek egy meglepőt

Összeáll a Red Lemon és a Person PR ügynöksége. A két cég az összeolvadást követően Red Lemon márkanév alatt folytatja tevékenységét, egyesítik ügyfélköreiket is. A Forbesnak elmondták, hogy a fúzió egy fontos piaci változás korai eredménye.

Vodafone: már elérhető a gigabites kábelnet

Augusztus elején új vezetékes portfóliót vezetett be a Vodafone Magyarország, mely a Liberty Global magyar leányvállalatának, a UPC Magyarországnak a tavalyi felvásárlásával tett szert vezetékes lábra.

Ugrás az ismeretlenbe avagy inspiráló kreativitás a korona idején

Az megvan, hogyha a Google-ben képeket keresel kreativitás témában, akkor elárasztanak a kezüket összefestékezett gyerekek? Tényleg ennyit gondolunk a kreativitásról? Nekem egész mást jelent. Megosztom, hogyan láttam előbújni a kreativitást a korona idején, hátha ráismersz a saját kreatív tartalékaidra. Mellékesen pedig azért veszem elő a témát, mert ha még egy színes pacát meglátok illusztrációként, sikítófrászt kapok.

Megszerettük a home office-t, nagyon is!

Egy friss kutatás szerint sokan találták úgy, hogy az otthonról végzett munka kedvezően hatott a stressz-szintjükre és családi életükre.

Covid-19: Felértékelődött a vállalati kommunikáció státusza

A Grayling 11 közép-kelet-európai irodáját felügyelő igazgatója összefoglalta a 2007–2008 utáni évek pénzügyi válságból szerzett tapasztalatai alapján, milyen változásokra számíthatunk a vállalati kommunikációt illetően Közép- és Kelet-Európában.

Válság alatt dől be a legtöbb cég – vagy mégsem?

Nem szabad megállni, hanem előre kell haladni, méghozzá átgondolt terv szerint.

Megérkeztek a legfontosabb Tbj. törvény változások

A júliustól életbe lépett, új társadalombiztosítási törvényben kodifikált változások jelentős mértékben könnyítenek az élőmunka közterhein, többek között érintik a családosokat, a nyugdíjasokat és a kiküldetésben élőket is. A MAZARS összefoglalójában megtalálhatóak azok a fontos változások, amikre érdemes odafigyelni.

1/319