Keresett szöveg: "tévé"

Gettings Steve

Gettings Steve

Steve Gettings az Ofcom Nemzetközi Ügyekért felelős igazgatója, továbbá a Stratégiai, Nemzetközi és Technológiai csoport ügyvezető igazgatója. 8 éve dolgozik az Ofcom-nál, korábban különböző …

Megjelent az első táskakollekció a kreatíviparban dolgozóknak

Nélkülöző gyermekek mindennapjait varázsolja szebbé közvetetten egy magyar kreatív ügynökség által megálmodott táskakollekció. Susánszki Edina, a kezdeményezés mögött álló Plus Creative Agency marketingvezetője elmondta, az elsősorban a kreatíviparban dolgozókat megszólító Kreativitáskák a társadalmi felelősségvállalás jegyében készültek, hiszen minden vásárlással a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatják a vevők. A Kreativitáska pedig nem más, mint egy stílusos vászontáska olyan felirattal, ami „kicsit mindenkinek mond valamit”.

A Konyhafőnök – megvan a dobogós mezőny!

A Konyhafőnök történetében eddig még nem látott feladat várta a Döntősöket! Az már biztos, hogy női győztese lesz a jubileumi évadnak, az évad legjobban teljesítő férfiszakácsa Horváth Geri lett.

2 millió fának keres helyet a 10 millió Fa

1 fő - 1 fa! – négy éve ezzel az üzenettel indult a 10 millió Fa közösség, mely azóta több százezer fát és cserjét ültetett és tartott életben. Az alapítványt is létrehozó 10 millió Fa országos közösség folyamatosan keresi az önkénteseket és a pénzforrásokat, de az idei ültetési szezonra szerencsére eljutottak odáig, hogy már földterületekre is szükségük van az ültetésre. Alapítvány lévén azonban nem tulajdonolhatják azokat, hanem csak be szeretnék ültetni!

Már Magyarországon is elérhető pszichológia képzés távoktatásban

Október 16-áig lehet jelentkezni a Collegium Humanum Varsói Menedzsment Egyetem Pozsonyi Kihelyezett Tagozatának pszichológia képzésére, amely először teremti meg a lehetőséget arra, hogy ez a népszerű szak 100%-ban online formában Magyarországról is elérhető legyen. Az ismert és elismert, a szakmát aktívan gyakorló oktatók közreműködésével induló képzés aktuális, életszerű, a gyakorlatban alkalmazható tudást ad, teljes egészében magyar nyelven. A hallgatók az osztatlan mesterképzésen nyolc szakirány közül választhatnak és szerezhetnek Európai Uniós akkreditált diplomát 10 szemesztert követően.

Mező Misi: „Tiéd csak az marad, amit másoknak adsz”

Mező Misi nagyon ritkán oszt meg a zenei életén kívüli történéseket, a magánéletét pedig szigorúan védi. Dr. Orosz Cynthia és a Stories Podcast műsorával azonban most kivételt tett és sosem hallott családi történeteket mesélt el az életéből.

Tündérmesébe illő élet várhat A Nagy Ő választottjára

Október 9-én 21:25-kor kezdetét veszi a Bachelor – A Nagy Ő legújabb évada a TV2 műsorán. A nagysikerű párkereső reality-ben ezúttal az ország 39. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán vállalkozott arra, hogy egy tévéműsorban keresse meg szíve hölgyét. Az, hogy megtalálja-e, azon a 17 mindenre elszánt nőn múlik, akik az idei évadban minden eszközzel igyekeznek meggyőzni őt arról, köztük van az igazi! Luxus környezet, hamis mosolyok, valódi könnyek, dráma, intrika, és persze váratlan fordulatok: ezek várják a Bachelor – A Nagy Ő nézőit idén ősszel is a TV2 képernyőjén!

NMHH-ajánlás: Megbízható módszerek az elektroszmog csökkentésére

A Nemzeti Média- és Hírközlései Hatóságtól (NMHH) már többször igényeltek hivatalos mérést azért, mert egy megvásárolt elektroszmog-mérőeszköz a normálistól való eltérést mutatott. Azonban fontos azzal tisztában lenni, hogy az ilyen eszközök nem feltétlen megbízhatók és jellemzően nem kalibráltak. Az NMHH összefoglalta az elektroszmogmérőkkel és elektroszmogvédőkkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Több tíz millió forintot is spórolhatnak a magyar cégek és közintézmények használt szoftvereken

Nemzetközi szoftver bróker cég segít akár több tíz millió forintot megtakarítani a magyar vállalatoknak és a közszféra szereplőinek jogtiszta használt szoftverekkel.

Bekerült a boltokba az új iPhone 15!

Az ikonikus iPhone sorozat legfrissebb készülékei, az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max mellett az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 is a boltok polcaira kerül szeptember 22-én. Az Apple innovációinak sorában újabb mérföldkövet jelentő termékek mától a tavalyinál jelentősen kedvezőbb áron kaphatóak az iSTYLE hazai, kilenc üzlettel rendelkező Apple Premium viszonteladói hálózatában.

1/625