Keresett szöveg: "spotify"

Így nem fogja zavarni az új mobilja vezetés közben

Ahogy a mobiltelefonok egyre több dologra használhatók, úgy válik egyre nehezebbé, hogy ne fókuszáljunk a készülékről érkező ingerekre, ami különösen vezetés közben veszélyes. A Rejoy.hu az Egy futár élete vlogcsatorna naponta akár száz kilométert is tekerő biciklis futárával együttműködésben hívja fel a figyelmet arra, hogyan lehet megszabadulni a figyelmet elterelő értesítésekről vezetés közben.

DIY díjeső az első reBrief reWards-on

Csak úgy záporoztak a díjak a Mediator és a Trend FM közös reklámipari rádióműsora és podcastja első „Önkiszolgáló Díjátadóján”, a reBrief reWardson, ahol az elmúlt 200 adásban szemlézett kampányok legjobbjait méltatták. A DIYátadóval világelső reklámverseny-innováció érkezett a reBrief műhelyéből – elsőként a hazai piacra.

Az unalomig tolt reklám segítségével válnak fizetős médiává a tech-multik? Avagy meddig hízhat a tech-kisgömböc?

Gondolat kísérlet lenne? A fizetett hirdetéseket nem a megrendelők által várt hatékonyságjavítására, hanem az online tartalomfogyasztók idegesítésére használják egyre inkább a tech-platformok, hogy így gyűjtsenek egyre több előfizetőt?

Karácsonyi appok a HONOR-tól a meghitt, békés kikapcsolódáshoz!

Egyre csak közelítünk a nagy naphoz, a teendők azonban csak gyarapodnak. Ugyan az okostelefonok a hétköznapok része, azonban talán nem is tudjuk, hogy mennyi hasznos alkalmazás van, ami megkönnyítheti életünket az év vége felé, akár bevásárlásról, akár díszítésről, akár másról van szó. Íme 5 új app a HONOR-tól, ami pontosan ezt a célt szolgálja!

A PR digitalizációja csak most kezdődik!

A marketing egyre szervesebb része a vállalati PR, aminek fontos szerepe van az értékteremtésben és a kockázatok kezelésében.

Hazavágyó címmel mutatja be legújabb lemezét a MattSet

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata. Az album izgalmas zenei kalandozásra hívja a hallgatót: elmegy egészen a gyökerekig, a pop és rock dalokat népzenei elemekkel díszíti. „Hazavágyódtunk és ezzel a lemezzel talán el is jutottunk oda, ahová mindig is el akartunk jutni” – meséli a zenekarvezető. A lemezbemutató koncert 2024. február 2-án lesz az Akvárium Klubban.

A tél érkezésével egészségünkre is jobban kell figyelnünk – újabb app tippek a HONOR-tól

Az esős, nyálkás, lassan akár már havazós időjárás sem fizikai, sem mentális egészségünknek nem tesz túl jót. Nagy eséllyel kevesebbet mozgunk, könnyebben megbetegszünk, a folytonos szürkeség pedig mentálhigiéniánknak is árthat. Nem elég tehát hangsúlyozni az egészség fontosságát, az alábbi új adag app pedig segíthet abban, hogy akár tavaszig megőrizzük egészégünket.

Elbutulhatunk, ha a mesterséges intelligencia segítségével hozzuk meg döntéseinket?

A mesterséges intelligencia egyre nagyobb részben van jelen a mindennapjainkban, sok esetben már a döntési folyamatinkat is kiszervezzük a rendszernek. Milyen következményei lehetnek ennek a jövő generációjára nézve? Hogyan és miért vállhat a kényelem alapértékké az életünkben? Többet között ezeket a kérdéseket járta körbe Krizsán Norbert, a Mito design stratégia tanácsadója a MasterCard Future Unlocked konferencián.

Rádióval minden célcsoport elérhető

A rádióval kapcsolatban sok tévhit kering: például, hogy a fiatalok már nem hallgatják, vagy hogy bizonyos vásárlói csoportok elérhetetlenek vele. Ez azonban távol áll a valóságtól, mint az a Nagy Rádiós Napon Galavics András, az Atmedia rádió divízió és kereskedelmi vezetőjének előadásából is kiderült. De hogyan és mekkorát szól a rádió? Megtudhatjuk a hazai és nemzetközi statisztikákból

Új podcast reklámosoktól marketingeseknek, vagy fordítva

Kreatúra címmel marketingkommunikációs podcastot indított két reklámszakember. Hegedűs Pál és Jacsó Péter Tivadar hazai reklámügynökségi vezetők két évtizede a kommunikációs szektorban dolgoznak. Területük visszatérő kérdéseit vitatják meg könnyed hangvételben, példákkal fűszerezve havonta jelentkező műsorukban.

2/24