Keresett szöveg: "seo"

Átlátszó autóantennát mutat be az LG a CES 2024-en a Saint-Gobain Sekurittal közösen

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES-en mutatja be az autók számára tervezett, közvetlenül a jármű szélvédőjére helyezhető, átlátszó fólia típusú antennáját, amelyet a neves francia üveggyártóval, a Saint-Gobain Sekurittal együttműködve alkotott meg. A vállalat transzparens telematikai megoldása egy olyan, az iparágat átalakító távközlési technológia, amely várhatóan számottevő hatással lesz majd a gyorsan fejlődő mobilitási ágazatra, miközben tovább erősíti az LG pozícióját az autóipari megoldások piacán.

Most keresnek a legtöbben pénzügyi tanácsadásra

Az elmúlt évek tendenciái alapján az új év kezdetén van számszerűen a legtöbb keresés a pénzügyi tanácsadás kifejezésre, ami egyértelműen jelzi, hogy ilyenkor sokan érdeklődnek a befektetések iránt. A BP Digital friss esettanulmánya szerint ez egy rendkívül kompetitív piac, de megfelelő SEO stratégiával a kis és közepes vállalkozásoknak is van esélye érvényesülni. Szesztay Péter SEO-szakértő az eredményeket értékelve elmondta, sokan azért teljesítenek alul a találati listákon, mert nem fektetnek elég energiát a keresőoptimalizálásba.

A boldog felnőtt gyerekkorában mesét hallgatott – Ezért elengedhetetlenek a történetek a gyerekek fejlődéséhez

A szókincs bővítése és a kognitív képességek fejlesztése mellett a mesék a gyerekek lelki fejlődéséhez is hozzájárulnak, fejlesztik az empátiájukat, segítenek nekik, hogy megbirkózzanak azokkal a kihívásokkal, amikkel a világ megismerése és felfedezése közben találkoznak. Ezért nem telhet el egyetlen gyerekkor sem mesék nélkül!

Ingyenesen elérhető hangoskönyvvel támogatja a Marslakócskák a gyerekek lelki fejlődését

A vitaminok és ásványi anyagok elengedhetetlenek a legkisebbek fizikai fejlődéséhez és testi egészségének megőrzéséhez, a lelki és mentális fejlődés szempontjából azonban a közös családi pillanatoknak, a képzelőerő szárnyalásának és a mesemondás rítusának lehet óriási szerepe. A Marslakócskák ez utóbbihoz is szeretne hozzájárulni, ezért ingyen elérhető hangoskönyvvel kedveskedik a gyerekeknek a korán sötétedő napokon.

Cipős mesékkel indította a DEICHMANN az adventi időszakot

A karácsony közeledtével a családunkkal, gyermekeinkkel együtt töltött minőségi idő és a meseolvasás, mesélés fontosságára hívja fel a figyelmet a DEICHMANN. A Cipő Mesék című, cipőket középpontba helyező mesekönyvért a Mediator felelt, a koncepciótól a verses történetek megírásától át a mesék karaktereinek animációval való életre keltéséig.

Az e-kereskedelem átalakul – vagy velünk, vagy nélkülünk!

Az online kiskereskedelem világméretű stagnálása Magyarországon is érezhető. Következő növekedési hullámára már most kell felkészülni!

Idén is megválasztják a startup-ökoszisztéma legjeit!

A díjat a legeredményesebb magyar startup alapítója adja át december 7-én.

E-kereskedelem: Merjünk kilépni a régiós piacokra!

A magyar vállalkozásoknak sokkal bátran kellene elindulni a régiós piacok felé, hogy ne maradjanak le az egyre erősebb versenyben. Az e-kereskedelmi piac fejlődése tanulságos példa lehet azoknak, akik még nem mernek a határokon át elindulni!

A 3 legfontosabb Google rangsorolási tényező, amely valóban számít

A keresőmotor-optimalizálás (SEO) világában folyamatosan változnak a trendek és az algoritmusok.

Így manipulálhatja a döntéseinket az AI

A mesterséges intelligencia és a robotok már most is nélkülözhetetlenek az online hirdetések világában, és a jövőben további lehetőségeket és fejlődést hoznak majd az iparág számára. Noha érdemes az új fejlesztéseket figyelni, mint a hangalapú keresés elterjedése és a kiterjesztett valóság (AR), a szakember azonban arra figyelmeztet, hogy az érzelmi döntéshozatalt manipuláló AI által generált hirdetésekkel érdemes kritikusnak lennünk.

2/37