Keresett szöveg: "netflix"

Pattanások kinyomása és katonatörténetek: íme Anzselika Habpatron tuti tippjei a közösségi médiában való befutáshoz

Szatirikus perfomansszal örvendeztette meg az idei Internet Hungary résztvevőit Stefanovics Angéla, avagy Anzselika Habpatron a siófoki Hotel Azúrban október 4-én. A színésznő a közösségi médiában felvett karakterét hozta el a konferenciára, hogy a ″Szubjektív TikTok és YouTube ajánló. Hogyan érem el a 30 alattiakat és az 50 felettieket?″ című előadáson lépjen pódiumra.

A Netflix nyugdíjazta a DVD-t, a Vaterán viszont egyre népszerűbb a formátum

A streaming videoszolgáltatások térhódítása ellenére a DVD-filmek eladása nem hogy nem csökken, hanem konkrétan emelkedik a Vaterán. Téves elképzelés, hogy a legtöbben romantikus filmeket rendelnek, mert a vígjátékok, akciófilmek és drámák kelendők. Bár sokkal jobb kép- és hangminőséget kínál, a Blu-ray lemezek sosem érték be a DVD-k népszerűséget, és az eladási trendek alapján már nem is fogják.

Tízből négy magyar az online filmekkel és sorozatokkal kapcsolódik ki

A szabadidő eltöltésének egyre népszerűbb formája az online film- és sorozatnézés. A nethasználó magyarok közül tízből négyen így kapcsolódnak ki hetente egy egész estés filmnek és egy rövidebb sorozatrésznek megfelelő időtartam erejéig. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a hét legnépszerűbb streamingszolgáltató forgalmi adatait egy speciális aspektusból: a számítógépek, a mobiltelefonok és a tabletek igénybevétele alapján tárta fel.

NMHH-kutatás: Megindult a televízió-előfizetések lemorzsolódása, erősödik a streaming

Magyarországon az elmúlt két-három évben terjedt el az előfizetés mellett igénybe vehető lekérhető videótartalmak használata. A köznyelvben ez a szolgáltatás – nem teljesen pontosan – streamingként vált ismertté. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) évente végzett reprezentatív felmérése szerint legutóbb már a háztartások közel fele – 44 százaléka – nézett filmeket vagy sorozatokat ezeken a csatornákon. Sőt, az elmúlt két évben megindult a televízió-előfizetések lemorzsolódása is.

A SkyShowtime Kai Finke korábbi Netflix vezetőt nevezi ki tartalomért felelős igazgatónak

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója ma bejelentette, hogy a Netflix korábbi vezetőjét, Kai Finke-t nevezték ki tartalomért felelős igazgatónak (Chief Content Officer).

Céges és magánadatok ostrom alatt: ilyenek a tipikus adathalász üzenet tárgysorok

Az adathalászat majdnem olyan régi, mint maga az internet, így talán azt gondoljuk, hogy már mindent tudunk róla, felismerjük az üzenet tárgysorából, a megszólításból vagy a levél megfogalmazásából. De az adathalászat még ma is képes meglepetést okozni a munkavállalóknak, a vezetőknek, az IT csapatoknak és a szakértőknek egyaránt. Az adatainkat célzó támadások száma napról napra nő: 2023 első három hónapjában az ESET adatai szerint az összes kibertámadás 37,5 százalékát tették ki. Az kiberbiztonsági cég szakértői összegyűjtötték, hogy mit érdemes tudni 2023-ban az adathalász támadásokról, valamint bemutatnak néhány klasszikus, jellegzetes tárgysort, amivel a kártékony levelek érkeznek.

Szeptembertől már a Vodafone TV-ről is elérhető a TV2 Play Prémium alkalmazás

Újabb mérföldkőhöz ért a Vodafone és a TV2 együttműködés, hiszen a TV2 elérhetővé teszi a streaming szolgáltatását a Vodafone TV platformján. A TV2 Play Prémium 2023. márciusától elérhető a Vodafone Magyarország egyes TV csomagjaiban, szeptember 6-tól pedig már a Vodafone TV-ről közvetlenül is megtekinthetők a TV2 Play Prémium streaming platform tartalmai. A szolgáltatással a felhasználók a TV2 Play tartalmain felül az exkluzív, Prémium tartalmakat is elérik a Vodafone TV-n keresztül elérhető applikációban, így mozifilmek, élő sportközvetítések és egyéb TV2-es tartalmak is elérhetővé válnak a számukra pár kattintással, akár nagyképernyőn is.

Megvannak a Golden Drum Fesztivál első előadói

A Golden Drum Fesztivál visszatér gyökereihez a gyönyörű szlovéniai Portorož városába, ahol az első fesztivált közel három évtizeddel ezelőtt rendezték meg. Az idei rendezvény mindent ígér a magával ragadó és elgondolkodtató előadásoktól kezdve a legjobb alkotások díjazásáig, amelyeket a díjátadó során értékelnek. Bőséges lehetőség lesz a tanulásra, kapcsolatépítésre és bulira is 2023. október 9-10. között.

A több streaming nem jelent kevesebb tévét!

A tévénézésre fordított időt csökkenheti a streaming és más videós tartalmak előretörése, de a tévé elérése továbbra is nagyon magas, és nem csökken érdemben Perjés Tamás, a Kantar-Hoffmann média szektorvezetője szerint.

Az emberi viselkedés mesterei – új szak indul a METU-n

A nagy techóriásoktól kezdve a startupokon át a vezető gyártóvállalatokig alkalmazzák a viselkedéstudományt, a viselkedéstervezést, amely segít megérteni és befolyásolni az emberek viselkedését. Arra keresi a választ, hogy miért csinálunk vagy épp nem csinálunk valamit.

4/40