Keresett szöveg: "messenger"

Szegény, félreértett chatbotok: Chatbotok.

Évek óta beszélünk róluk és közben lassacskán kialakult egy kép arról, hogy mire lehetnek alkalmasak, és mik azok a dolgok, amikre nem érdemes őket használni. Mint chatbot szakértő úgy hiszem, beskatulyáztuk őket anélkül, hogy igazából megismertük volna a bennük rejlő potenciált. Az előadás során új megvilágításba helyezzük ezeket az alkalmazásokat és az általuk nyújtott lehetőségeket.

Messenger chatbot egy év távlatából:

csoda, vagy lufi? Az eddigi tapasztalatok alapján kevesebbet hozott, mint amit vártak tőle. Van-e még kiugrási lehetőség, érdemes-e cégeknek befektetni ebbe a technológiába?

Új digitális hirdetési eszközök I.

Messenger hirdetés.

Egyszerűbb lesz emojikat keresni

Újításokat jelentett be a Facebook, ami azoknak lesz jó hír, akik szeretnek mindenhez megfelelő emojit használni.

Nyaralás az unokákkal: az okostelefon tudatos használata közelebb hozhatja egymáshoz a generációkat

A magyar szülők több mint kétharmada a nagyszülőkre támaszkodik a gyerekek nyári elhelyezésében, 33 százalékuk egy teljes hónapra rájuk bízza.

A Mozilla megválik egyik böngészőjétől

A világ egyes országaiban egyáltalán nem mondható gyorsnak és megbízhatónak a rendelkezésre álló internetkapcsolat, ezért sok fejlesztő készít „Lite”, azaz lecsupaszított verziót népszerűbb alkalmazásaiból, hogy azok használata kevesebb adatot és erőforrást emésszen fel.

Észrevetted? Új gomb jött a Facebookra!

Új menüpont jelent meg a Facebook asztali gépeken elérhető verziójában, ami a cég elmondása szerint az oldal könnyebb kezelhetőségét szolgálja.

Mély strukturális váltás előtt a bankszektor

Alapjaiban változtatják meg a bankolást a digitális ügyfélélmény és új generációs elvárások.

1/20