Keresett szöveg: "messenger"

Ezek az új és egyedi szűrők jönnek a Messengeren!

A Facebookon és az Instagramon már eddig is nagy sikere volt ezeknek a filtereknek.

Szigorú korlátozás lesz a Messengerben

Az álhírek gyors terjedését igyekeznek megakadályozni az újítással.

Információ túlcsordulás ellen használd a Mindfulness-t!

Míg a számítógépek arra lettek kitalálva, hogy nagy mennyiségű adatot gyorsan és komplex módon kezeljenek, agyunk viszont nem. Merőben új jelenség akkora adatdömpinggel találkozni, mint amekkorával a mai kor embere szembesül nap mint nap. Horváth Ágnes mindfulness oktató, alvástréner írása.

Messenger és Insta: Házasságra lépnek

A Facebook egyre inkább arra törekszik, hogy a különböző szolgáltatásainak üzenetküldőit egymásba építse. Összeolvad a Messenger és az Instagram

Nem biztonságos az SMS, még Apple telefonról sem

Hogy Facebookon üzengetni nem biztonságos és cseppet sem privát, talán nem újdonság. De mi a helyzet az sms-sel, az Apple iMessage-dzsel és az Android üzenetküldő rendszerével? A válasz nem annyira egyszerű, de van megoldás, állítja az amerikai Forbes szakértője.

Menőzni és élőzni lehet a Messenger Rooms segítségével

A koronavírus-járvány okozta karantén és a rengeteg home office miatt a Facebook is bevezetett egy többszemélyes videócset funkciót, ahová maximum ötvenen csatlakozhatnak. Ez a Messenger Rooms. A videós szobákat az indítója megoszthatta a saját falán, csoportban vagy valamilyen közös csetben. Innen lép egyet tovább most a Facebook.

Ujjlenyomatos belépést vezet be a Messenger

A cég nekifogott az ujjlenyomatos és arcfelismerős belépés tesztelésének. A funkció pedig már meg is jelent a felhasználóknál.

Képernyőmegosztás funkció érkezik a Messengerbe

Az új funkcióval meg lehet osztani a képernyőt a másik féllel, miközben Messenger videóhívásban vagyunk vele. Már nemcsak a privát videós beszélgetéseknél, de csoportos videóhívásoknál is működik majd ez a funkció, egészen nyolc főig.

Nélkülönözhetetlen hírforrássá vált a Facebook a járvány alatt

A hírszolgáltatók szerepét vette át a COVID-19 járvány lezárási időszakában a Facebook. Megérkeztek a Nagy Facebook Körkép 2020 eredményei.

Fontos biztonsági frissítést tesztel a Facebook

A Messenger új funkciója lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy a bejövő üzeneteket csak arcfelismerés után lehessen megtekinteni.

1/17