Keresett szöveg: "meditáció"

Te hallod magad? – Az érzelmi intelligencia ereje

Újabb konferenciára érkezik a Jungle Lounge, amely az éntudatosságra és az EQ-ra fókuszálva, különféle programokkal várja a látogatókat.

Kéthetente jelentkezik a Lélekközösség Peller Mariannal a Sláger FM-en

Minden második csütörtökön újabb vendéggel járja körül a spirituális témákat Peller Mariann.

Európai szinten óriási probléma a stressz, a megkérdezettek többsége mégsem foglalkozik vele megfelelően

Az európai felmérésben szereplő válaszadók elsöprő többsége (91 százalék) szeretne javítani egészségi állapotának legalább egy aspektusán, ezen belül is a stresszkezeléssel kapcsolatos változtatások vezetik a listát 82 százalékkal – derült ki a Huawei és az Ipsos nyolc európai országot vizsgáló közös kutatásából. Noha a stressz kiemelkedő tünet, sokan kevésbé hatékony módszerekkel, például tévézéssel próbálják legyőzni. Bajnai Nóra pszichológus szerint a megoldás inkább a szeretteinkkel töltött idő és a mozgás lehet. A technológia szintén segítheti az életmódváltást; a felmérés szerint az okosóra használók döntő többségénél a mentális egészségük javítását is támogathatja az eszközük.

A tél érkezésével egészségünkre is jobban kell figyelnünk – újabb app tippek a HONOR-tól

Az esős, nyálkás, lassan akár már havazós időjárás sem fizikai, sem mentális egészségünknek nem tesz túl jót. Nagy eséllyel kevesebbet mozgunk, könnyebben megbetegszünk, a folytonos szürkeség pedig mentálhigiéniánknak is árthat. Nem elég tehát hangsúlyozni az egészség fontosságát, az alábbi új adag app pedig segíthet abban, hogy akár tavaszig megőrizzük egészégünket.

5 app a HONOR-tól, ami segíthet a rossz időben is egészségesnek maradni

Egyre több a hideg, esős nap, így fokozottan kell figyelnünk az egészségünkre – főleg úgy, hogy hirtelen, napról napra változhat a hőmérséklet. Az alábbi alkalmazások hasznosak lehetnek abban, hogy figyelhessünk az apróbb dolgokra is, és megőrizzük egészségünket.

Teátrális köszönöm az Internet Hungary főszervezőjétől

Sok hónapig tartó csapatmunka két napba és egy éjszakába sűrítve. A főszervező, Csermely Ákos köszönete a konferencialátogatóknak, a támogatóknak és a szervező stábnak.

Adj 20 percet magadnak!

Keresed az utat a belső egyensúlyhoz? Szeretnél kikapcsolódni nyugodt környezetben? Meg akarod tanulni azokat a technikákat, amelyeket alkalmazva könnyebben megszabadulhatsz a mindennapi stressztől? Látogass el a Jungle Lounge-ba az Internet Hungary ideje alatt!

Biofeedback-alapú interakciók

A szemeinkkel tapintani vagy átélni mások érzéseit nem lehetetlen: a sci-fi egyes elemei már a valóságban is megérintenek.

Játék, mindenek felett! - Mester Tamás először szólalt meg a szakítása óta

Izgalmas meglepetést jelentett be születésnapján a zenész.

Egyre depressziósabbak és agresszívebbek a gyerekek: Így segíthetünk nekik

A közösségi oldalak, kütyük és a rohanó életmód egyre korábban éreztetik a hatásukat és már gyerekkorban kialakulhatnak a lelki és mentális zavarok első jelei. Ezek, ha a szülő vagy a pedagógus nem veszi észre, egy párhuzamos, agresszív-depresszív viselkedést eredményezhetnek a gyerekeknél, amit mindenképpen kezelni kell még idejében.

1/5