Keresett szöveg: "kriptovaluta"

Az intézményi befektetők 88 százaléka szerint jók a kriptoeszközök hosszútávú kilátásai

A Binance június végén közzétette a Kriptoeszközök jövője (Crypto Outlook Survey) című felmérése eredményeit. E szerint a világ legnagyobb kriptotőzsdéje intézményi befektetőinek közel kétharmada (63,5%) kedvező fejleményeket vár a digitális pénzeszközök piacán az elkövetkező 12 hónapban. A válaszadók túlnyomó többsége (88%) a kriptoeszközök kilátásait a következő évtizedre vonatkozóan is pozitívan ítéli meg.

Sztárok adnak kedvezményt a rajongóknak

Egy újításnak köszönhetően hírességek, influenszerek, sportolók hozhatnak létre virtuális és igény szerint kézzel fogható termékeket, rajongói kártyákat, klubkártyákat, amelyek lehetővé teszik, hogy folyamatos kedvezményeket és előnyöket kínáljanak rajongóinak a kijelölt elfogadóhelyeken.

Örökre megváltozhat, hogyan rajongunk a sztárokért

Minden rajongó számára fontos, hogy valahogyan kapcsolódhasson bálványozott kedvencéhez, ezt emeli új szintre egy magyar tulajdonosi körrel alapított amerikai startup cég. A Benefit Barcode Inc. innovációjának köszönhetően a hírességek exkluzív előnyöket biztosíthatnak közönségüknek vásárlásaik során virtuális és kiterjesztett valóság típusú merchandising termékekkel. A szolgáltatás igazi értékét az adja, hogy a különböző szolgáltatási szinteken biztosított virtualmerch-ökhöz a sztárok különböző felajánlásokat tesznek. Az alkotók eközben újabb nagy ugrásra készülnek: meghódítják az NFT-k világát is.

A Binance-felhasználók háromnegyede folytatja a kriptovalutákba történő befektetést

A Binance-felhasználók több mint 75%-a 2023-ban is folytatja a kriptovalutákba történő befektetést, és csak 3%-nyian számoltak be arról, hogy nem készülnek erre. A megkérdezettek 76,6%-a úgy véli, hogy a kriptovaluták szükségesek a világgazdaság fejlődéséhez – derül ki a világ vezető kriptotőzsdéjének a magyar felhasználók körében végzett felméréséből.

TikSokk: 5 csalás, amelyeknek a gyerekek is áldozatává válhatnak a TikTokon

A TikTok továbbra is rekordokat döntöget felhasználóinak folyamatosan növekvő számával, így aztán a platform sajnos a csalók számára is egyre vonzóbbá válik. A rövid videók megosztására és megtekintésére alkalmas felület mindössze hat év alatt meghatározó közösségi médiummá vált, a brit és amerikai felhasználói pedig már több időt töltenek el az alkalmazásban, mint a YouTube-on. Mennyire vagyunk tisztában a világ egyik legnépszerűbb közösségi médiumának veszélyeivel? Az ESET kiberbiztonsági szakértői segítenek abban, hogyan kerülhetjük el az átveréseket és maradhatunk biztonságban a TikTokon is – ezt a tudást a gyerekeinkkel is osszuk meg!

Tőzsdére készül a zöld Bitcoin bányászatot forradalmasító magyar techcég

Ritka az az együttállás, amikor a technológia és az energiatudatosság tökéletes szinergiában működik, ezt sikerült megvalósítania az utóbbi évek egyik legsikeresebb energetikai startupjának, az Enerhash Technologies Zrt-nek. A cég innovatív megoldása a megújuló erőművek többletkapacitásait használja kriptobányászatra, méghozzá károsanyagkibocsátás nélkül. A magyar techcég eddig közel 3 milliárd forint értékű magánbefektetést kapott infrastruktúra-fejlesztésre és adatközpont-beruházásra, tavalyi árbevételük meghaladta az 510 millió forintot, de idén már ennek a megduplázása a cél. Következő lépésként pedig gőzerővel készülnek a részvénykibocsátásra – első körben a BÉT XTEND tőzsdén.

Binance Tax Watch: így adóznak a kriptovaluták Európában és a FÁK országaiban

A kriptovaluták iránti fokozódó érdeklődés nyomán a Binance egy új, Binance Tax Watch elnevezésű blogsorozatban foglalja össze a digitális pénzügyi eszközök adózásával kapcsolatos tudnivalókat. Ennek első része az Európában és a Független Államok Szövetségében 2023 első negyedévében foganatosított adózási szabályokat mutatja be. A Binance szerint a jogkövető adózás révén az egész Web3 iparág megítélése javulhat, ami a szektor további bővülését eredményezheti.

Indul Magyarország első kriptoáruháza

Ilyen még nem volt! Júniusban elindul az első kriptoáruház Magyarországon, ahol az összes olyan elektrotechnikai termék elérhető lesz, ami Európában népszerű. A kezdeményezés azért is úttörő, mert úgy juthatunk a készülékekhez, hogy csak egy töredékét fizetjük be, a többit pedig jutalomként, több mint száz százalékos kamatra kapjuk.

Metaverzum és avatárok: hódít a világ első Web3-as valóságshow-ja

Tizenkét startup verseng a „nagy Web3 vállalkozó” díjért a Binance nemrég bemutatott, Build The Block című új online valóságshow-jában. A világ legnagyobb kriptotőzsdéje az első, aki a metaverzumban készített reality-t.

Árfolyamrekordok dőltek meg áprilisban a kriptopiacon

A Binance a jövőben rendszeresen közzéteszi kriptopiaci elemzéseit.

3/34