Keresett szöveg: "kriptovaluta"

Ezt várják el a magyarok a kriptovalutáktól

Jóval több, magyar nyelven is elérhető információt tartana szükségesnek a kriptovalutákról a hazai lakosság.

Egy 19 éves vállalkozó visszadobta a nagyhalakat a sós vízbe

A Cápák között új évadának második adásában is több befektetési ajánlatot tettek a milliárdos üzletemberek, de egy 19 éves vállalkozó mégis visszautasította őket!

Ezért nem használ kriptovalutát a magyarok többsége

A magyarok közel 90 százaléka még sosem használat kriptovalutát, amelynek legfőbb oka a kevés magyar nyelven is elérhető információ – derül ki a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance megbízásából készült friss kutatásból. Azok, akik már használtak korábban ilyen fizetőeszközt, leginkább hobbiként kezelik a kriptokereskedelmet.

A 2014-ben indult altcoinok 91%-a mára halott

Egy nemrég készült tanulmány azt mutatja be, hogyan buktak el az altcoinok az évek során, és a Bitcoin hogyan élte túl őket.

“Lassan megismerhetjük a digitális paradicsom másik oldalát”

Nehéz időszak jön a világban, és ez alól a kereskedelemben, a marketingben és a médiában tevékenykedők sem tudják majd kivonni magukat. Számtalan kihívással néz szembe az ágazat, és abban senkinek sem szabad reménykednie, hogy rövid időn belül visszatérnek a korábban megtapasztalt aranyévek - nyilatkozta Csermely Ákos, aki a hazai piacon évtizedek óta a legnagyobb médiakommunikációs és internetes konferenciákat szervezi.

Öt fizetési trend, amire érdemes figyelni 2023-ban

A 2022-es esztendő sok szempontból átmeneti év volt: a teljes távmunkától új, hibrid modellekhez, a virágzó gazdasági fellendüléstől rövid távú nagyfokú gazdasági bizonytalanságig jutottunk el. Mindeközben pedig folytatódott a készpénzről a digitális fizetésre való globális átállás.

2023-ban még nem búcsúzunk a robbanómotoroktól, de beszállunk a virtuális világba

Feljövő pereminformatika, komolyodó blokklánc, és egyre inkább öntudatra ébredő mesterséges intelligencia.

Ezek voltak 2022 legkeresettebb kriptovalutái

2022 nehéz évnek számított a kriptovaluták számára olyan események miatt, mint az FTX, a Terra, vagy éppen a Celsius Network összeomlása. Ennek ellenére megnéztük, hogy az emberek mely kriptovalutákra kerestek rá legtöbbet a Google-n. Kicsit sem meglepő, hogy idén is a világ legismertebb digitális eszköze, a Bitcoin lett a legkeresettebb.

Az USA-ban terjeszkedik a magyar energetikai startup

Az Enerhash a texasi központú Allied Energy-vel működik együtt.

Egy fejlődési zsákutca: a kriptó tündöklése és bukása. Búcsúznunk kellene?

A digitalizáció és az új technológiák fejlődése feltartóztathatatlan, de a gyors növekedés során számos zsákutca is keletkezett. A kriptó piac bedőlése jó eséllyel hosszú időre elvette a nagybefektetők kedvét a szabályozás nélküli pénzpiacoktól.

2/31