Keresett szöveg: "kriptovaluta"

Budapesten nyílt meg a régió első kripto bemutatóterme

Van, aki tart tőle, van, aki misztikusnak tartja, pedig valójában az emberek többsége egyszerűen csak nem érti a kripto világát. Kelet-Közép-Európa első, Budapesten megnyíló kripto bányászgép bemutatóterme egyben oktatási célokat is szolgál, illetőleg a magyar kripto szcéna gyülekezőhelyeként is működik.

Átalakult az Ethereum!

Óriási az izgalom a blockchain világban, ugyanis egy régóta várt változás következett be az Ethereum hálózatában. A „merge” azaz „összeolvadás” nevű esemény szeptember 15-én vált véglegessé, ami a teljes blokklánc-ökoszisztémára hatással lehet.

Metaverzum: másra használnák a fogyasztók, mint a vállalatok

A PwC felmérte, mit gondolnak a metaverzumról az amerikai üzleti vezetők és felhasználók.

6 hete nem ugrott ekkorát a kriptopénzek árfolyama

Péntek reggel több, mint 10%-ot emelkedett a bitcoin árfolyama átlépve a 20 ezer dolláros pszichológiai határt. Ezzel együtt a főbb kriptovaluták és a részvénypiac is felpattant utalva arra, hogy a befektetők reménykednek abban, hogy kezd csillapodni a piaci bizonytalanság.

Napi átlag 300 millió forint értékben kereskednek a magyar decentralizált kriptotőzsdén

Száz nap alatt minden előzetesen várt rekordot megdöntött a Hungarian Vizsla Inu (HVI) decentralizált kriptotőzsdéje a VizslaSwap, az első olyan magyar tőzsde, ami lényegében pénzt vagy kriptovalutát nem kezel, minden folyamatosan a felhasználók tulajdonában van. A „Nagy Vizsla” tíz trilliárd tokennel, azaz pénzegységgel rendelkező digitális pénz kezdettől fogva jó befektetésnek bizonyult, bár mostanra az árfolyama a töredékére esett vissza a gazdasági változások hatására. A VizslaSwap viszont a medvepiacban kezdett erősödni és 100 nap alatt a piaci értéke meghaladta a félmilliárd forintot.

Tíz perc alatt 3600 forint ingyenpénz kereshető a Revoluton

Ha valakinek van Revolut fiókja, az most mindössze 10 perc alatt nagyjából 3600 forintnak megfelelő összeget varázsolhat a számlájára.

Saját kriptovalutát indított egy osztrák szendvicsező

Tokenekkel lehet fizetni az LAMEA Sandwich Corner éttermeiben.

Hőlégballonnal mehetünk az űrbe - 50 millió forintért

Nagy a verseny a milliárdos vállalatok között az űrturizmus megvalósításáért, a legtöbb projektet azonban nem épp a környezettudatos szemlélet vezérli

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

Mi lesz a magyar kriptopiaccal?

Oroszország betiltotta a kriptovaluták használatát

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken aláírt egy új törvényt, amely megtiltja a digitális eszközök, így a kriptovaluták és az NFT-k használatát áruk és szolgáltatások kifizetésére.

1/27