Keresett szöveg: "koronavírus"

Hibrid munkarendre állt át az SAP Hungary

Az elmúlt másfél év tapasztalatait, illetve a munkavállalók körében végzett kutatási eredményeket vették figyelembe.

Egészségügyi adminisztrációban tesztelték a mesterséges intelligenciát

Magyarországon először szemészeti rendelésre foglalt időpontot a Pécsi Tudományegyetemen Bella, az Egyetem és a T-Systems által közösen kifejlesztett mesterséges intelligencia megoldása. Bella a recepcióra érkező telefonokat kezelte, kikereste és lefoglalta a telefonálók számára a megfelelő időpontot vagy kérdés esetén a recepciós kollégához irányította a hívót. Az egyszerre több hívást fogadni képes Bellától az adminisztratív terhek jelentős csökkenését várja az intézmény.

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

Átadták a Hégető Honorka-díjakat

Ukrajnából a Tiszán érkező szemét, pusztító dizájnerdrogok, gyökereiket kutató örökbefogadottak és a hátrányos helyzetű roma gyerekeket sütni tanító 23 éves pék – a Hégető Honorka-díjjal idén is fontos társadalmi ügyeket és megható vagy sikeres történeteket bemutató fotós és videós tartalmakat díjaztak.

Tudományos “stand-uppal” bővül a HG Média Csoport

Jelentős részesedést szerzett az elmúlt években népszerűvé vált, Mérő Lászlótól Kemény Dénesen keresztül Bojár Gáborig tucatnyi neves szakemberrel online és helyszíni előadásokat szervező TSU Rendezvényszervező Kft-ben a HG Média Csoport.

Magyarok a közösségi médiában

Reggel a LinkedIn, este az Instagram, napközben a Facebook a téma.

Drónok szállítják a vakcinákat a nehezen elérhető helyekre Indiában

Köztük hegyvidéki területekre vagy szigetekre.

Így érinti a cégek hatékonyságát a járványhelyzet

Paradigmaváltás szükségességére hívta fel a figyelmet a járványhelyzet a munkaerőpiacon.

A párhuzamos médiahasználat előretörése

Egyre több médiatartalmat fogyasztunk, egyre több platformon. A Kantar Hofmann TGI adatai azt mutatják, hogy ez úgy lehetséges, hogy gyors ütemben növekedett a párhuzamos médiafogyasztás, különösen az online tartalmak fogyasztása közben.

Túl kevés visszajelzést kapunk a főnökeinktől

Új magyar fejlesztés könnyíti meg a vezetők dolgát.

1/81