Keresett szöveg: "instagram"

G.w.M. nagyon rosszul lett a fellépése után

Ahogyan a rapper fogalmazott, az utolsó buli előtt a szervezete feladta, így a pécsi partit már nem tudta megcsinálni, amit nagyon sajnál.

„Annyira nagy a szárazság, hogy a fák könyörögnek a kutyáknak!” – ilyen volt az elmúlt időszak online diskurzusa az aszályról

Az Ynsight Research kutatócsapata az elmúlt egy év online diskurzusa alapján feltérképezte, hogy milyen bejegyzések születtek a netezők körében.

Örömhírt jelentett be Shane Tusup

Shane Tusup hivatalosan is magyar állampolgár lett. A sztáredző azt is megmutatta, miként zajlott az esemény szerettei társaságában.

Beköltözött a street art a Siemens irodaházába

Az egyik legismertebb hazai graffitiművész turbózta fel a Siemens lépcsőházát.

Régóta várt funkciót tesztel az Instagram

Az Instagram új funkció tesztelésébe kezdett, amely a TikTok helyett most egy másik közösségi platform régóta ismert funkcióját gondolja újra. A reposzt lehetőség megjelenésével a felhasználók újra megoszthatnák mások posztjait, úgy, hogy azok saját idővonalukon is megjelennének.

Titokban házasodott meg Pély Barna

A népszerű énekes több képet is megosztott a nagy napról, kiderült, hogy a boldog pár már korábban kimondta a boldogító igent. Meghitt szertartás keretein belül keltek egybe, úgy tűnik, hogy ennél nem is lehetnének boldogabbak.

Az Instagram felfüggesztette a Pornhub fiókját

Mielőtt a szexoldal fiókját eltávolították, a Pornhubnak 13,1 millió követője, és több mint 6200 bejegyzése volt. A Meta, az Instagram anyavállalata nem válaszolt a történtekre.

Pszichológiai, érzelmi és társadalmi károkat okozhat az online zaklatás

Kiközösítés, befeketítés, személyiséglopás és szexting. Csak néhány fogalom a zaklatás főbb típusai közül. Az online zaklatás egy olyan jelenség, ami hatalmas sebeket ejthet bárkin, fő elszenvedői mégis a gyerekek. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a zaklatás történhet otthon, a munkahelyen vagy az iskolában (bullying), de az internethasználat elterjedésével az online zaklatás is a mindennapok részévé vált.

A Meta még több fizetős funkciót tervez a Facebookra és az Instagramra

A Meta egy csoportot hoz létre a Facebook, az Instagram és a WhatsApp „lehetséges fizetős funkcióinak” megterveztésére és kiépítésére – derül ki a Verge által elkapott, az alkalmazottaknak küldött belső feljegyzésből.

Ördög Nórát a gyerekei miatt támadják

Pár napja még Budapesten volt, most viszont újra elhagyta az országot Ördög Nóra. A népszerű műsorvezető és sikeres kisbolttulajdonos nem egyedül, hanem családjával utazott a Maldív-szigetekre.

2/103