Keresett szöveg: "instagram"

Fontos változás jön a Messengerbe és az Instagramba

Ha minden igaz, 2023-tól végre a Messengerben és az Instagramon is titkosítva lesznek az üzenetek, és a Meta dolgozói sem tudják majd olvasgatni azokat.

Kulcsár Edina és G.w.M nyilvánosan üzengetnek egymásnak

A rapper és kedvese szívesen kommunikálnak az interneten.

Új világ kezdődik a Facebookon!

Óriási változás érkezik a Facebookra, ugyanis az influenszerek közkedvelt funkciója megszűnik október 1-jétől. A Meta azonban egy másik lehetőséget kínál, hogy betöltse az így keletkezett űrt.

Gyanakvó, óvatos, illékony vad a közönség

Kevés embert ismer meg az ország mindössze három betűből, de Kovács András Péter, azaz KAP ilyen. A humorista tudja, hogyan működik a közönség, és a közönség figyelme, mennyire óvatosan kell adagolni a gázt nála. KAP-interjú a Facebook-és Insta sztárságról, a standuposok népművelő szerepéről, a könyvről, amit olvas, de kiderül, hány percet tölt posztolással, és persze szóba kerül a metaverzum humora is.

Berki Mazsi luxusözvegyként él Krisztián halála óta

Berki Mazsi a luxusutazás után balatoni luxusvillában ünnepelt.

A pénzügyi appok a legnépszerűbbek a közösségi média után

magyarok 73 százaléka használ valamilyen pénzügyi alkalmazást, amely így a második legnépszerűbb applikáció típus a közösségi média alkalmazások után – derül ki a Magyar Bankholding friss reprezentatív kutatásából[1]. Az online bankolás legnagyobb előnyeként a gyorsaságot és kényelmet nevezték meg, míg a személyes ügyintézésben leginkább a közvetlenséget és személyességet kedvelik. A válaszadók alig egyharmada jár rendszeresen bankfiókokba, viszont hiteltermékeket inkább személyesen szeretünk igényelni.

Október elsejétől vége a Facebook Live Shopping szolgáltatásnak

Megszűnik a Facebook élő vásárlást lehetővé tevő funkciója, a Live Shopping. A kereskedők persze nem maradnak videós értékesítési csatorna nélkül: a cég a jövőben a hangsúlyt a Reels szolgáltatására helyezi majd át.

Molnár Gusztáv külföldre költözik

Molnár Gusztáv a követőitől kér segítséget.

Véget érhet az ingyenes visszaküldés kora

A legendásan környezetszennyező, ultragyors ruházati termékekkel kereskedők számára legalábbis ezt jelentheti, hogy az angol piacon ténykedő Boohoo is elkezdett külön díjat felszámolni a vásárlónak nem tetsző ruhák visszaküldéséért.

Válik Molnár Gusztáv és felesége

Molnár Gusztáv felesége bejelentette, hogy vége.

1/100