Keresett szöveg: "innováció"

Megérkezett Magyarországra a HUAWEI Mate 50 Pro

A vállalat új zászlóhajó készüléke rendelkezik a legjobb kamerával a piacon a DXOMARK független minőségértékelő tesztlabor szerint.

Egy év alatt háromszorosára nőtt az 5G üzleti alkalmazásainak piaca

Másodpercenként 100 terabyte sebességű optikai adatátvitelre törekszik a Huawei.

A középkori lovagok világába kalauzolja a gyerekeket a pomázi befogadó játszótér

Várvédő kapitányok, hős lovagok és hercegnők bőrébe bújhatnak a gyerekek azon a pomázi akadálymentes játszótéren, amit a nemzeti lottótársaság „A játék összeköt!” játszótérépítési programjának részeként valósított meg. A 21. befogadó játszótéren olyan kombinált játékelemek kaptak helyet, amelyeket az ép és fogyatékossággal élő gyerekek is kipróbálhatnak, a közös játékon keresztül pedig elfogadóbb és befogadóbb felnőttekké válhatnak.

Digitalizációval menekülhetnek előre a mostani válságból a hazai turisztikai szereplők

Előrejelzések szerint a turisztikai szektor, és azon belül a vendégéjszakák száma globálisan 30%-kal nőhet majd 2023-ban.

Jövőt idéző válaszok egy gyorsan változó világ kihívásaira: megnyílt a FutureZone3.0

A virtuálisan és fizikailag is megtapasztalható bemutatóterem mellett innovációs- és tudásközpontként működik a hivatalosan tegnap elrajtolt FutureZone3.0 a Magyar Telekom székházában. A T-Systems és a Cisco 12 éves együttműködésének fő célja a legizgalmasabb technológiák megoldás-orientált integrációja egy felhőalapú és a konnektivitásra építő világban.

A túlóra is olyan, mint a sör: fogyaszd felelőséggel!

A munka és magánélet egyensúlyának fontosságára hívta fel a figyelmet a Heineken legutóbbi kampányában. A márka elsősorban az éjszakába nyúló irodai munkának kívánt hadat üzenni, amelynek kulcsa a tudatosság. Szemléltető eszközként egy technológiai innováció is bemutatkozott. A tökéletes kikapcsolódásra tervezett Closer névre keresztelt okos sörnyitó, amely a kampány nevét is adta, egy sörnyitással képes lekapcsolni a hozzá csatlakoztatott eszközöket.

A Bullitt Group műholdas telefont jelentett be a MediaTekkel közösen

A készülék megjelenése 2023 első negyedévében várható, és túlmutat a jelenleg elérhető műholdas telefonok képességein.

Az információszerzés alfája és az ómegája a médiafigyelés – Interjú Göbölyösné Mátrahegyi Annával

A médiafigyelés egy szakma - állítja Göbölyösné Mátrahegyi Anna, az Observer vezetője, aki szakmai életének egészét ennek a szervezetnek szentelte a kezdetektől napjainkig. Szakmai alázat, szeretet, bizalom és folyamatos megújulás nélkül véleménye szerint ezen a területen sem lehet megtartani a piacvezető pozíciót. A papíralapú kezdetektől a digitális átalakuláson át a brandépítés és a láthatóság hangsúlyos szerepéről, valamint a médiafigyelés hogyanjáról beszélgetve nagyon egyértelműen kiderült, hogy a sajtófigyelés valóban nem egyenlő a guglizgatással

Lilu innovációja sokszászezer magyar nő életébe hozhat változást

A műsorvezető saját, tudatos testápoló termékcsaláddal jelentkezik.

Magyar innováció precíz gyógyszeradagolásra - a 2022-es InnoStars Awards második helyezettje

Közép-, Kelet- és Dél-Európa legjobb egészségügyi innovációinak seregszemléjén több mint 30 ígéretes, korai fázisban lévő start-up vállalkozás lépett színpadra november 24-én az EIT Health InnoStars Awards döntőjén. A zsűri a Görögországból származó Shuttle Catheters csapatot választotta, amely krónikus, súlyos artériaszűkület kezelését célzó katéterével az első díjat nyerte el Európa egyik legerősebb akcelerátor programjának döntőjében. A magyar DP Innovations lett a második Sprin nevű porlasztójának prototípusával, míg az olasz Medicud a harmadik helyet szerezte meg a műtétek utáni fertőzések megelőzését célzó megoldásával. Az InnoStars Awards 6. alkalommal megrendezett döntőjén az EIT Health InnoStars idén a startupok szélesebb körét vonultatta fel. Lehetőséget kaptak olyan csapatok is, melyek a RIS Innovation Call program résztvevői és az útjuk elején járnak, valamint az Attract to Invest programban szereplő csapatok is, amelyek már ügyfélportfólióval is rendelkeznek. A színpadra lépő 32 csapat mindegyike versenybe szállt a közönségdíjért és egy média különdíjért is.

1/168