Keresett szöveg: "influencer"

Megjelentek a virtuális influenszerek, de vajon veszélyeztetik-e a valódiakat?

Ázsiában már hódítanak, Európát még nem vették be a virtuális influenszerek - de ez csak idő kérdése. Jelenthetnek-e veszélyt a hús-vér társaikra nézve, vagy inkább a piac bővülését hozhatják magukkal? Farkas Dániel, a Star Network Influencer Ügynökség szakértője beszélt a témáról az idei Internet Hungary konferencián.

Már 2 millió magyar kattintott a Marsra magyar!-ra – mostantól elérhető a sorozat teljes első évada

Tizenharmadik epizódjához érkezett a sorozat, ami az ország kedvenc hegesztőnőjévé tette Stefanovics Angélát, ami influencerkedésre bírta Badár Sándort, dadogó hősszerelmest csinált Keresztes Tamásból és azt is elérte, hogy a Jászai Mari-díjas Csőre Gábor egy giroszkópban pörögve gyárhimnuszt énekeljen.

Ismét itt az esport CUP powered by Telekom

Harmadik alkalommal 2023. december 2-án rendezik meg a budapesti Telekom épületben az esport CUP powered by Telekom eseményt, amely egész napra izgalmas programokat tartogat a versenyzőknek és a kilátogató érdeklődőknek egyaránt. Az Esport1-gyel közösen szervezett League of Legends és Wild Rift bajnokságon értékes nyereményekért mérhetik össze erejüket a jelentkezők az esport CUP powered by Telekom versenyen, a selejtezőket élőben streamen keresztül, a döntőt pedig a helyszínen is követhetik az érdeklődők. A nevezés október 16-án indul, a szervezők az Esportmanager versenyfelületén várják öt fős csapatok jelentkezését.

Magyar márkanagykövetet választott a Viber

A nemzetközileg ismert és népszerű üzenetküldő, Nyári Diával együttműködve tovább halad a mindenre alkalmas szuperapplikációvá válás útján.

Influenszerek. Mind azok vagyunk?

A technológiai fejlődés és a demokratizált tartalomkészítési eszközök egyre több ember számára teszik lehetővé, hogy alkotókká, és így influenszerekké váljanak. Ezt a növekedést a fiatalabb generáció is elősegíti, de ők már a hitelességet értékelik, a személyre szabott tartalmakat és a rokonszenves influenszereket. Ennek fényében lehet, hogy lassan mind influenszerekké válunk, vagy éppen már azok is vagyunk?

Kiderült, kik kapták idén a Példakép díjat.

Hat kategóriában díjazta a szakma kiválóságait a Digital Hungary

Ismerd meg a Példakép díj INFLUENCER/PODCASTER kategóriájának jelöltjeit!

Ez itt a Digital Hungary Példakép díj INFLUENCER/PODCASTER kategóriájának aloldala. Itt megtalálható a jelöltek bemutatása az őket a díjra jelölő szakmai grémium ajánlásai alapján. Segíts eldönteni, hogy ki kapja idén a Példakép díjat INFLUENCER/PODCASTER kategóriában! Egy szakmai jelölő testület választotta ki a jelölteket, most pedig a nagyközönségen a sor, hogy döntsön a végső győztesekről. Szavazni október 1-jén éjfélig lehet az alább megadott linken, a díjátadóra október 3-án, az Internet Hungary konferencián kerül sor Siófokon.

Eldőlt, kik lehetnek a Példakép 2023 díj idei várományosai

Október 1-jén éjfélig bárki szavazhat a jelöltekre

Önazonos kreátorokon, márkakollaborációkon és az AI-on lesz a hangsúly 2024-ben is

Hat éve erősíti a Coca-Cola csapatát Mérő Ádám, lelkesedése pedig azóta is töretlen a világ legértékesebb, legvonzóbb, állítása szerint legjobb marketinggel rendelkező márkája iránt. A tizenöt évnyi ügynökségi oldalt cserélte a brand oldali ügyfélszékre, ma pedig már az európai marketingkommunikációért felelő stratégiai csapat vezére, mint Consumer & Shopper Connection Director. Vállalati kultúrától, márkastratégiáról, a kreátorok térnyeréséről és hitelességéről, valamint a legnagyobb márkák értékteremtő együttműködéséről beszélgettünk vele a Warm Up Talksban.

Internet Hungary! Az üzleti és szakmai konferenciaprodukció!

A 24 éves konferencia sorozat idén is, 2 nap, 219 előadás, majdnem 300 közreműködő, 1 éjszaka, 1 színház, 1 koncert, és az elmaradhatatlan..., éjféli pörkölt és a diszkó. 2023. október 03-04-én nyitja meg kapuit hazánk legnagyobb szakmai és üzleti eseménye. A 2200-2400 fős eseményre a hazai gazdaság, kereskedelem, marketing és médiapiac kiválóságait várjuk. Részletes, azaz igen hosszú programismertető

3/57