Keresett szöveg: "influencer"

Az influencerek és AI újraírják az online marketing játékszabályait

A technológiai fejlődés és a fogyasztói magatartás változása 2024-ben számos új lehetőséget teremt a márkák számára, hogy hatékonyabban kapcsolódjanak célközönséghez. A HubSpot több mint 1400 marketing szakember részvételével végzett globális felmérése szerint a rövid formátumú videók és az influencer marketing új mérföldkövet ér el az online marketingben, a mesterséges intelligencia pedig egyre nagyobb szerepet kaphat a hirdetések optimalizálása terén, segíthet előre jelezni a vásárlói viselkedéseket és hozzájárulhat a személyre szabott vásárlói élmény kialakításához.

Az influencer tartalmak hatása a fogyasztói szokásokra

A TERRITORY Influence ügynökség készített egy kutatást az e-kereskedelmi üzletek felhasználóinak vásárlási szokásairól. A kutatásban 24 549-en vettek részt 13 különböző országból, beleértve Magyarországot is, az életkoruk 18 és 86 év közötti. Az eredmények hangsúlyozzák a tartalmak hitelességének kulcsszerepét az e-kereskedelmi üzletek stratégiáiban.

Legyen ez a legfittebb éved!: A BioTechUSA a fogyasztóinak indított nemzetközi kihívással, Magyarországon pedig óriásplakát kampánnyal vág neki 2024-nek

Az étrendkiegészítőket, speciális élelmiszereket és sportruházatot gyártó és forgalmazó BioTechUSA a szokásos évindító óriásplakát kampány mellett “Legyen ez a legfittebb éved” szlogennel 3 x 21 napos kihívásra buzdítja követőit. Teszi ezt azért, hogy a sokak számára újévi fogadalomként tett életmódváltáshoz segítséget adjon, miközben végig szakértőként támogat a célok elérésében és a motiváció megtartásában.

Használjuk arra a közösségi médiát, amire való – építsünk közösséget!

Akkor működik jól a márkák közösségi média jelenléte, ha nem reklámként, hanem közösségként tekintenek rá. Nem a fizetett influencerek, hanem a fogyasztók valós élményei és visszajelzései miatt tud igazán jelentős hatást elérni egy márka – véli Joanelli Tamás, a BeSocial ügyvezető igazgatója.

Halmozzák az ajándékokat a magyarok

Egyre kevesebben hagyják az utolsó pillanatokra az ajándékok beszerzését, és a klasszikus ajándéktételek mellett a kisállat még mindig az egyik legnépszerűbb meglepetés – derült ki az egyik leglátogatottabb hazai webáruház, a Pepita.hu közel 15 ezer fős ünnepi felméréséből. A kutatásból arra is választ kaptunk, hogy a megkérdezettek leginkább 5 és 20 ezer forint között vásárolnak személyenként, és az is kiderült, hogy nem a hitel a legnépszerűbb megoldás az ünnepi költés fedezésére.

A kkv-k harmada használ mesterséges intelligenciát a marketingjében

Év elején, amikor a mesterséges intelligencia (MI) széles körben elérhetővé vált a kis- és középvállalkozások számára, senki sem számított arra, hogy az új technológia ilyen gyorsan elterjed. Egy friss kutatás szerint mára minden harmadik kkv alkalmazza az MI-t marketingcélokra, ezzel az eszköz gyorsan bekerült a legnépszerűbb marketingeszközök közé.

Mit hoz a robotokkal, mesterséges intelligenciával működő jövő?

Munka nélkül boldogságban, emberi értékeinkre koncentrálva jön el a digitális technológiákra alapozott Kánaán – vagy a technológiához nem értő tömegek tömeges elszegényesedést várhatjuk? Erről szólt az Internet Hungary kutatóinak konferenciabeszélgetése.

InStyle Men of the Year 2023: Egy exkluzív este, ami nyomot hagyott

InStyle Men Of The Year első díjátadó gáláján nem csak a díjazottak kerültek reflektorfénybe. A Starpath Agency fotósa egy különleges pillanatot is megörökített. Steiner Kristóf és párja, Nimi romantikus csókja az est egyik legmeghatározóbb pillanata volt.

A Z generáció kedvenc mobiljaival készül a Black Fridayre a Rejoy.hu

Az elmúlt hónapokban célzott marketing- és influencerkampányok révén jelentősen növelte okostelefon-készleteit a Rejoy.hu annak érdekében, hogy minden korábbinál nagyobb készlettel vághasson neki az idei Black Fridaynek. A bevizsgált, felújított telefonok piactere 2023. november 16-19. rendezi saját fekete péntekét, amelyen az örök slágernek számító, néhány éves iPhone alapmodellek mellett a Z generációs vásárlók kedvencének számító iPhone 12 Pro és iPhone 13 Pro típusai is akciós áron lesznek elérhetők. A Rejoy fekete pénteki kampánya keretében 12 helyett 24 hónapos garanciával kínálja a készülékeket.

Megújult az IAB Hungary digitális marketing szócikkeket gyűjtő szakszótára

A digitális marketing 450 szakkifejezésének definíciójával jelent meg az IAB Hungary megújult fogalomtára. A szócikkek összegyűjtésében, magyarázatainak aktualizálásában a szervezet munkacsoportjaiban dolgozó számos hazai, digitális marketinggel foglalkozó cég képviselője vett részt. Az új platform a Pressonline CMS alkalmazással készült.

2/57