Keresett szöveg: "influencer"

Ők a Dancing with the Stars harmadik évadának szereplői és zsűritagjai

Hamarosan harmadik évadával visszatér a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos showműsor, a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A TV2 lenyűgöző produkciójában ráadásul ismét szerepet kap egy világsztár, Facundo Arna, a Vad angyal című sorozat sztárja.

Online vásárlás előtt a neten és a közösségi médiában tájékozódunk

Sokan azonnal otthagyják a bonyolultnak tűnő vásárlási procedúrákat.

Négy keréken csak a tévében? Az autóipari kommunikáció és a digitális csatornák

A hagyományos média szerepe még mindig kiemelkedő a tömegelérésben Bujáki Zsolt, a Porsche Hungaria Kft. kommunikációs igazgatója szerint. Az újmédia, a saját tartalom szerepe azonban egyre növekszik. A cégek számára a legfontosabb azonban a saját adatok gyűjtése, hogy erre alapozva továbbra is hatékony online kommunikációt végezhessenek.

Nagy felelősség, hogy kit állítunk a reflektorfénybe

Ha valaki tud egy s mást a híres emberek lelkivilágáról, az Illés Gabriella producer, aki több mint két évtizede dolgozik a szórakoztatóiparhoz kötődő produkciókkal, és nagyon sok, ma már befutott sztár köszönheti neki az első lehetőséget a bemutatkozásra. Az idei Digital-Media Hungary konferencián tartott előadásában az ismertség minden árnyalata szóba került, a sztároktól a celebeken át az influencerekig. A konferencia szünetében beszélgettünk.

Házhoz viszi a próbafülkét két magyar cég

A főként lábbeliket forgalmazó LifeStyleShop a Trans-Sped logisztikai szolgáltatóval együttműködve egyedülálló megoldást vezetett be.

“Mindig jön egy új lendület”

Interjú Tatár Csillával YouTube-ról, szabadságról és legújabb műsortervéről.

Azért ölhette meg a barátja az influencert, mert ″véget akart vetni a szenvedésének″

Újabb részletek derültek ki az egy éve meggyilkolt influencer ügyével kapcsolatban.

Szeretnéd, hogy rád találjanak? - A lakosság segítségét kéri a Magyar Posta új kampányában

Országszerte problémát okoz a házszámok, a névtáblák, az emelet és ajtó jelölések, valamint a csengők és a levélszekrények hiánya, ami nemcsak a sikeres postai kézbesítést hátráltatja, de a mentősök munkáját is megnehezíti – akár életek is múlhatnak a hiányosságokon. A Magyar Posta – az Országos Mentőszolgálat támogatásával – figyelemfelhívó kampányt indított, amelynek célja a ház- és ajtószámok, nevek és levélszekrények pótlása. A PR vezérelt kampány részeként a Posta egy hatalmas installációt helyezett ki a főváros egyik forgalmas pontjára, amelyen szemlélteti a címadatok hiányát.

Fedezz fel új tartalmakat a Viber legújabb funkciójával!

A Csatornák remek lehetőséget biztosítanak hírek, influencerek és számos érdekes tartalom eléréséhez

Elérés helyett a célcsoportra fókuszálva lehet több adományhoz jutni

Interjú Mészáros Antóniával.

1/49