Keresett szöveg: "influencer"

100% felelősség 0% alkohol - bármit is vezetsz!

Új perspektívával egészült ki a Heineken 0.0 When You Drive Never Drink (Ha vezetsz, soha ne igyál!) kampánya, felhívva a figyelmet arra, hogy a közlekedés bármely formáját választjuk, felelősen kell döntenünk. Akár a volán mögé pattanunk be, akár biciklire ülünk, vagy elektromos rollerrel szeljük át a várost egy koccintás után, a helyes döntés az, ha mindezt tiszta fejjel tesszük. Így született meg a Riding Is Still Driving kampányüzenet. A kezdeményezéshez egy Forma-1-es és egy W Series pilóta, valamint hazai tartalomgyártók is csatlakoztak, hogy felhívják a figyelmet: bármit is vezetsz, akkor is vezetsz.

A Tiktok betiltja ezeket a videókat!

A TikTok bejelentette, hogy aktívan tiltja a barnulást ösztönző videókat, és oktatási tartalmat ad inkább a platformhoz, miután az ausztrál orvosszakértőktől riasztást kaptak a platform barnulást elősegítő anyagok népszerűsítése miatt.

Kultúra és tudás átadható a TikTok segítségével? - Interjú Varga Vencellel

Varga Vencel, irodalmat népszerűsítő TikToker az Internet Hungary konferencián tartott előadásában elmondta, hogy egy Z generációs gyerek átlagosan 3 és fél percet tud odafigyelni az iskolai előadásra. Meglátása szerint elengedhetetlenül fontos, hogy olyan impulzusok és ingerek érjék a gyerekeket egy ingerszegény témában is, ami felkelti az érdeklődésüket. A TikTok segítségével minderre lehetőség nyílik.

A Gorillaz izzítja a hangulatot az MTV EMA díjátadóra!

A vasárnapi gálán a legendás David Hasselhoff is színpadra lép Düsseldorfban.

November 7-én indul A Konyhafőnök VIP!

A közönségkedvenc gasztroreality idei évada sem ígér könnyű utat a hírességeknek!

Kiosztották az InStyle magazin #képesvagyok díjait - íme, a győztesek!

B. Nagy Réka, Szabados Ági, Szilágyi Liliána, Fenyvesi Zoli, Horváth József és Lakatos Levente kapta az InStyle magazin #képesvagyok díját. A világ vezető stílusmagazinjának magyar kiadása első alkalommal osztotta ki az elismeréseket olyan embereknek, akik motiválhatnak másokat is.

Megújulás alatt az Armadillo

Új szervezeti működéssel, szakemberekkel és ügyfelekkel erősít az ügynökség.

Szórakoztatóipari forradalom jöhet a metaverzumban

Mérföldkőhöz érkezett a Next Earth, a világ első blokkláncon futó, Föld-alapú metaverzumának története: 2022 szeptemberében sikeresen lezajlott a platform első tokenkibocsátással járó launchpad projektje, a RisingStar. Az elővásárlási periódusban a 80 ezer dolláros soft capet jóval meghaladó mértékben, 174 ezer dollárnyi STAR tokent értékesítettek. A virtuális valóságra és kiterjesztett valóságra épülő RisingStar célja, hogy valósághű interaktív, 3D/AR szórakoztató tartalmakat, például koncerteket kínáljon a felhasználóknak az applikációján keresztül, illetve a későbbiekben a metaverzumban. A több mint 45 ezer „földtulajdonosával″ a világ egyik legnagyobb metaverzumának számító Next Earth a következő hónapokban több hasonló együttműködés és launchpad projekt bejelentését tervezi.

Hamarosan jön a Párharc a TV2-n

A Párharc műsorvezetője Stohl András lesz.

Gasztro vonalon erősít a Twincom PR

Újhullámos magyar méhészet az új partner.

1/49