Keresett szöveg: "google shopping"

Az adat ára – félmilliárdos az elérési adatok hazai piaca

Az Evolution konferencián arról is volt szó, hogy még mindig milyen kevés figyelmet fordítanak a cégek az üzleti sikerükről döntő adatok védelmére.

Google Shopping? Ismerd meg!

A Google Shopping hatékony eszköz lehet az e-kereskedők számára, de érdemes jól körüljárni, hogy mit tud az eszköz és mit nem.

Korrektebb lett a Google, de még van tennivalója ha nem akar további bírságokat

A friss számok alapján úgy tűnik, a Google ténylegesen jobb belátásra térhetett, és e-kereskedelmi riválisainak immár jobb szolgáltatást nyújt a szponzorált találatok között – mondja az EU trösztellenes vezetője.

Google Shopping: mit hoz a jövő?

A Google Shopping 2012-ben indult, és az elmúlt két évben már a leggyorsabban növekvő e-kereskedelmi platformok között szerepel.

Betesz a Google az e-kereskedőknek

Megszűnik a BigCommerce, Magento és PrestaShop e-kereskedelmi platformok eddig használt Google Shopping integrációja.

Toplisták átka – Nem csak sorba tenni, de indokolni is tudni kell

Akár komoly jogi következménye is lehet annak, ha olyan toplistákat, értékeléseket készít egy cég, ami nem kellően megalapozott.

Rettenetes büntetés elé néz a Google

Az egész piacra komoly hatással lehet, ha az Európai Bizottság büntetést szab ki - állítólag egymilliárd euróról van szó - a Google-re.

Biztosan jön az Amazon!

Aki azt állítja, hogy mindent tud az online marketingről, a Bölcsek kövével kell rendelkezzen – mondja Kis Beradette, aki biztos az ezt profin űző Amazon érkezésében is. A Szek.org alelnöke megjegyzi: nálunk Fekete Péntekből is kettő van, sőt nem sokkal az azt megelőző Internetes Vásárlás Napja után.

A Google az Amazon babérjaira vágyik?

A Google Shopping Express már tavasszal teszidőszakba lépett San-Franciscoban. A kísérleti működést most kiterjesztették San Jose-ig.

Felkészülés a Google Shoppingra.

2/3