Keresett szöveg: "google"

Válasz a ChatGPT-re: jön a Google Sparrow

Hamarosan komoly fordulat jöhet a mesterséges intelligencia általunk is megismerhető ágában: a Google mesterséges intelligenciával foglalkozó részlegénél, a DeepMindnál fontolgatják, hogy már idén kiadják a ChatGPT riválisát. A hírt maga a DeepMind-alapító Demis Hassabis hozta nyilvánosságra – írja az Independent.

Az egész emberiség kárára válhat, ha továbbra is csak a nagy techcégek fejlesztik a mesterséges intelligenciát

Amióta az OpenAI amerikai kutatócég tavaly novemberben közzétette a ChatGPT-t, a szoftver óriási hullámokat kavart. Legutóbb az orvosi szakvizsgát tette le 60 százalék körüli eredménnyel, megjelent komoly tanulmányok társszerzőjeként, és valószínűleg évek óta ez az első olyan fejlesztés, ami komolyan megszorongathatja a Google egyeduralmát a keresőmotorok piacán.

Fontos frissítést kapott a Gmail

Az internetes csomagrendelések nyomkövetése rengeteg felhasználónak okozott kényelmetlen pillanatokat. A cégek ugyanis gyakran csak egy kódot adnak meg, amelyet minden alkalommal ki és be kell másolni a keresőbe, ha meg akarjuk nézni, merre jár a csomagunk. A Gmail legújabb frissítése éppen ezt a folyamatot egyszerűsíti le.

Megérkezett a Galaxy S23 sorozat

A Galaxy S23 Ultra ötvözi az erőteljes játékélményt és a környezettudatosságra törekvő kialakítást a Galaxy S széria legmodernebb kamerájával.

5+1 tartalmi SEO trend 2023-ban

Újdonságokra és erősödő tartalmi tendenciákra lehet számítani 2023-ban a legnevesebb SEO szakértők szerint.

Megvan a SkyShowtime magyarországi indulásának időpontja

Nyolc országban indul el február 14-én a streamingfelület. A havi előfizetés árát is elárulták.

Innováció és horror: a cég, ami a szemünk előtt forgatja fel a világot

Az Elon Musk közreműködésével alapított OpenAI az elmúlt fél évben két forradalmi technológiával is előállt (DALL-E 2, ChatGPT), a Microsoft pedig épp most tolt bele 10 milliárd dollárt. A Qubit bemutatta napjaink legizgalmasabb techcégét és vezetőjét, Sam Altmant.

Azonnal töröld ezeket a veszélyes alkalmazásokat!

Az aktivitáskövető alkalmazások egy új kategóriája terjed a Google Play Áruházban, amelyek jelentős mennyiségű reklám megtekintésére kényszerítik a felhasználót.

Fontos frissítést kap a Chrome alkalmazás

Az iPhone-ok után hamarosan az androidos mobilokon is elérhetővé válik a Google Chrome alkalmazásban az inkognitó módban megnyitott ablakok zárolásának lehetősége

Virtuális valóságban (VR) elevenedik meg Petőfi Sándor munkássága

Hogyan függ össze Petőfi Sándor és a virtuális valóság (angol: virtual reality, vagyis a VR)? 2023. január 1-jén ünnepeltük hazánk legnagyobb költőjének és Bács-Kiskun vármegye legjelentősebb alakjának, Petőfi Sándor születésének 200. évfordulóját. A magyar történelem egyik legfontosabb szereplője bár a múltban élt, alakja annyira valós, hogy a VR-technológia segítségével a nyomába eredhetünk a Pilvax kávéháztól kezdve egészen a Landerer nyomdáig.

1/225