Keresett szöveg: "fintech"

Mobilappon bankolnak szívesen az Erste ügyfelei

Egyre egyszerűbbé válik a napi pénzügyek intézése az Erste digitális banki platformjával. A három éve indult George segítségével már a banki dokumentumokat is alá lehet írni elektronikusan, az okmányadatok változását be lehet jelenteni fiók felkeresése nélkül sőt, bármikor pillanatok alatt lehet zárolni vagy feloldani a bankkártyákat. A fejlesztések idén sem állnak meg. Egyebek mellett a pénzügyi egészséget támogató új megoldások érkeznek, például személyre szabott befektetési tippek, és a költéseink nyomon követését segítő elemző funkció.

BNPL az iPonnál: mostantól IzzyPay-jel is lehet fizetni a hardverekért

Az IzzyPay, az első magyar lakossági BNPL szolgáltató már elérhető az ország egyik vezető számítástechnikai webáruházában. Ezentúl a világszerte népszerű halasztott fizetési lehetőséggel a vásárlók az iPon kínálatából is válogathatnak. A megrendelt termékekért elég 14 napon belül fizetni, bankkártya adatok megadása nélkül.

Komoly ellenfél a fintech cégeknek az Erste

Legyőzte a fintech cégek hasonló szolgáltatását az Erste azonnali áras devizaváltása a bank ügyfeleinél. A havi keretösszegig díj, jutalék és kezelési költségtől mentes lehetőségnek köszönhetően a banknál pár hónap alatt duplájára nőtt a devizát váltó ügyfelek száma, miközben jelentősen csökkent a népszerű fintech cégeknél vezetett számlákra történő utalások volumene.

Elsőként dob piacra ingyenes TBSZ-megoldást a Lightyear

Gyorsan bővülő magyarországi ügyfélállományának igényeihez alkalmazkodva tartós befektetési számlával (TBSZ) frissíti termékkínálatát a Lightyear befektetés platform. A főként adóoptimalizációs előnyei miatt közkedvelt megoldás – igazodva a fintech cég alapfilozófiájához – számlanyitási és letétkezelési díj nélkül elérhető.

Számlázz.hu: 2023-ban 108 millió számlát és nyugtát állítottak ki

Magyarország egyik legnagyobb fintech vállalata, a több, mint 700 ezer vállalkozást kiszolgáló Számlázz.hu összesítette a 2023-as adatokat. Tavaly a rendszerében 108 millió 125 743 darab számlát és nyugtát állítottak ki, ami jelentős növekedés a 2022-ben kiállított 102 millió darabhoz képest.

Daradics Kinga az eMAG Magyarország új ügyvezetője

2023. decemberétől Daradics Kinga tölti be az eMAG Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját. Céljai között szerepel a vállalat piacvezető pozíciójának megerősítése, az ügyfelek vásárlási élményének fokozása, valamint a magyar kereskedelmi partnerek támogatása a 35 millió potenciális ügyfelet kínáló régiós piac elérésében. Az eMAG.hu új vezetője korábban többek között olyan területeken dolgozott, mint a kiskereskedelem, a technológia, a fintech vagy az energetika, korábban a MOL Románia vezetőjeként pedig több ezer munkatárs munkáját koordinálta. A magyar szakember kinevezésével az eMAG a következő lépést teszi meg a magyar piac iránti elkötelezettségének megerősítésében, miután a vállalat a közelmúltban felavatta 117 ezer négyzetméteres logisztikai bázisát Dunaharasztiban.

Nagy könyvelő kutatás: mindig elérhetőek, több magánéletre vágynak a magyar könyvelők

A magyar könyvelők 72%-a nem elégedett a munkája anyagi ellentételezésével, holott háromnegyedük arra is hajlandó, hogy munkaidőn túl is az ügyfelek rendelkezésére álljon - derül ki a Számlázz.hu friss, online felméréséből. A kutatás szerint a május a könyvelők legnehezebb időszaka és többségében hisznek a digitalizáció pozitív hatásaiban.

Idén is megválasztják a startup-ökoszisztéma legjeit!

A díjat a legeredményesebb magyar startup alapítója adja át december 7-én.

Idén Ozorai Dénes, a K&H informatikai vezetője kapta a „Legjobb ICT Menedzser″ díjat

Az infokommunikációs szakma elismeréseként idén Ozorai Dénes, a K&H informatikai vezetője kapta a „Legjobb ICT menedzser″ díjat hazánkban.

November 10-én összegyűlik a regionális startup világ Budapest szívében!

Lépjünk szintet – váljon láthatóvá hazai innovációs és befektetési ökoszisztéma hazai és regionális szinten is! Ezt a célt tűzték ki a szervezők a november 10-én Budapesten sorra kerülő Central European Ecosystem Summit (CEES) kapcsán, ahol felvonul a hazai szereplők színe-java, és számos elismert külföldi szakértő.

2/33