Keresett szöveg: "facebook"

BKK a bliccelők ellen: működhet az új plakátkampány?

Legfrissebb szabadtéri hirdetési kampányában a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) arra ösztönzi az utasokat, hogy a bliccelés helyett válasszák a jegy vagy bérlet megváltását. Wolf Gábor marketing szakértő szerint előremutató a kezdeményezés és az eredmények mérésével, valamint a kampány marketing üzenetének finomításával számottevően csökkenthető a nemfizető utasok száma.

Megőrültek a Paramount tévécsatornái április elsején

Valami megint nem stimmel április elsején a Paramount csatornáin. Idén húsvét hétfőre esik a tréfálkozók kedvenc napja, a két tévéadó pedig ismét sajátos módon ünnepli meg az alkalmat. Míg az egyik csatorna a Mikulással helyettesíti a tojást hozó nyuszit, a másik alaposan odapörköl neki. A Paramount Network egész napos karácsonyi maratonja mellett ugyanis a Comedy Central híres sztárok roast műsorait tűzi a képernyőre.

Élőben közvetíti a MATCH4 Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Élőben közvetíti a Marozsán Fábián - Alexander Zverev (ATP-5.) mérkőzést a MATCH4 tévécsatorna és a NET4 streaming szolgáltató a Miami Open ATP 1000-es tenisztorna negyeddöntőjéből. A 24 éves magyar sportoló a viadal meglepetésembere, a tornán két top 10-es játékost is legyőzött, és ott áll a legjobb négybe kerülés kapujában.

Joan Alvado A korall balladái című fotókiállítása a Cervantes Intézetben

A korall balladái című fotóesszében a dokumentarista és a képzeletbeli elemek keverednek. Joan Alvado megközelítésében az emberek, állatok és növények világa éppoly ismeretlen, akár a tenger mélységeinek birodalma. S mindehhez a páratlan földi erővel bíró Cap de Creus szolgáltatja a helyszínt. Joan Alvado munkái olyan orgánumokban jelentek meg, mint a Newsweek, a CNN, a The Washington Post, az El País, a Der Spiegel, a The Guardian vagy a Liberation. Kiállítása 2024. március 28. és május 11. között ingyenesen tekinthető meg a budapesti Cervantes Intézetben.

Meghosszabbított Flash Award 2024 nevezési és pályázatleadási határidő: április 8.

A MaReSz Elnöksége a mai ülésén döntött arról, hogy március 28-a helyett április 8-ig lehet még nevezni és pályázatot beadni a Flash Award díjpályázatra, amely a rendezvényszakma egyetlen teljes körű díjrendszere.

Veled lesz teljes a VÍZiónk - Országos dizájnpályázatot indít a Cup Revolution

Grafikai pályázatot indít a víz világnapja alkalmából Magyarország elsőszámú újrahasználható pohár rendszere, a Cup Revolution. A VÍZió néven meghirdetett verseny nyertes alkotásai rákerülhetnek a klubokban és rendezvényeken széles körben elérhető félliteres RevoCupokra, ezzel is ösztönözve a fiatalokat a környezettudatosságra, a tudatos vízhasználatra és a tartós műanyagpoharak újrahasználatára. A szervezők április 12-ig várják a pályázatokat, melyekkel értékes díjakat is nyerhetnek a résztvevők.

A médiamérést nem az AI, hanem az okosan értelmezett adatok teszik hatékonyabbá

Úgy költenek a globális tech platformok rendszerieben óriási összegeket a hirdetők, hogy független forrásból le sem ellenőrzik, hogy tényleg az ígért célcsoportnak jelentek-e meg a hirdetések – mutatott rá a digitális hirdetési piac egyik anomáliájára Ambruszter Géza, a Gemius Hungary cégvezetője.

Interjú egy Z generációs példaképpel, aki mert nagyot álmodni

A 16 éves Nyikonyuk Balázs egyik pillanatról a másikra lett az ország kedvenc horgolója, amikor céltudatos és magabiztos kiállásával 2 millió forint befektetést sikerült szereznie a Cápák között műsorban a HorgoBOX termékhez. Vajon mi motivál egy középiskolás fiút arra, hogy efféle kézműves vállalkozásba kezdjen a screenen nevelkedett nemzedék korában? Hogyan használja ki social media lehetőségét a célközönsége eléréséhez, és milyen szempontokat tart fontosnak a marketingben?

Nem mindenki nárcisztikus, akivel összevesztél! Így szűrd ki a félrevezető pszichológiai tartalmakat

″Miből tudhatod, hogy ADHD-s vagy?″, ″Öt jel, hogy nárcisztikus a pasid″ - ugye, ismerősek ezek a címek a közösségi médiából? Dús András pszichológus szerint számos mítosz kering a felkapott fogalmakról, ám ha valami túl egyszerűnek tűnik, joggal gyanakodhatunk. Sok a féligazságokon alapuló cikk, poszt és videó, amik alapján tévesen diagnosztizálhatjuk magunkat, rosszabb esetben másokat is. De mik a leggyakoribb tévhitek és milyen forrásból érdemes tájékozódni?

Már 10 Gbps feletti sebességet is mérhetünk a Szélessáv.nettel

Megújult a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) internetsebességet mérő oldala, a Szélessáv.net. Az oldal segítségével már 10 Gbps feletti sebességet is mérhetünk. 2023-ban a külső felhasználók csaknem kétmillió mérést végeztek el a független hatósági rendszeren.

1/330