Keresett szöveg: "facebook"

Közösségi média és e-kereskedelem 2021-ben

A közösségi média-platformok a jelek szerint egyre nagyobb szeletet akarnak hasítani az e-kereskedelemből. Összeszedtük azokat az újításokat, amelyek valószínűleg meghatározzák majd a 2021-es év trendjeit.

Megjött az új Samsung Galaxy S21

A Samsung szempontjából érthető lenne a döntés, hogy a Galaxy S20-ak helyett inkább az új modelleket nyomnák. A felhasználók oldaláról azonban ez nem annyira egyértelmű.

Informatívabb lett a Facebook a látássérültek számára

Jelentőset fejlesztett a Facebook az Automatic Alt Text rendszerén, amivel a látássérült emberek élete lehet könnyebb a közösségi oldalt böngészve.

Tízmilliók menekülnek a Whatsappról

A Facebook nemrég jelentette be, hogy ha valaki tovább akarja használni a cég tulajdonában lévő Whatsappot, akkor kötelezően meg kell osztania az adatait a Facebookkal is.

Magyarázkodik a WhatsApp

Felkavarta a kedélyeket a hír, miszerint februártól a WhatsApp-felhasználók adatai átkerülnek a tulajdonos Facebookhoz (is).

Feltörték a Burger King Instagram-fiókját

Furcsa bejegyzések még nincsenek, de furcsa név már feltűnt a magyar Burger King Hungary 25 ezer követővel rendelkező Instagram-csatornáján.

Veszélyben az Amazon és a Facebook dolgozóinak testi épsége

Mindkét cég figyelmeztette a dolgozóit, hogy óvatosan nyilatkozzanak bárhol, hogy ki a munkáltatójuk, mert lehetséges, hogy atrocitás éri őket.

Az etikusan tervezett adatstratégiával mindenki jól jár

A jobb szolgáltatások és a még teljesebb élmények megtervezéséhez az ügyfélmegértés magasabb szintjére van szükség, ebben pedig az adatoknak és az automatizációnak jelentős szerepe van. Tóth Tímea Mónikát, a Mito Next – adatvezérelt marketingért és automatizációért felelős üzletágának üzleti tanácsadóját kérdeztük.

Átverték és levettek 130 ezer forintot egy magyar nő számlájáról

A nőt a közművek nevében kereste meg valaki, hogy egy 1340 forintos elmaradást behajtson rajta. De ennél sokkal többet zsákmányolt.

Miként látják a jelenlegi helyzetet itthon a podcasterek és milyen jövőt terveznek?

2020 őszén, telén megkérdeztük a hazai podcastereket, akik már elkezdték építeni a podcast csatornájukat.

1/228