Keresett szöveg: "digitalizáció"

Elrajtolt a CETIN, az első telekommunikációs infrastruktúracég hazánkban

A CETIN Hungary tulajdonosa egy közös társaságon keresztül 75 százalékban a cseh PPF Csoport és 25 százalékban az Antenna Hungária – írja az MTI.

Tévé és online együttes mérése – a lehetetlen küldetés?

A tévés mérésekről bő egy évtizede még azt gondoltuk, hogy a világunk fő mozgatórugói.

A járvány tanulsága, hogy a digitális a könnyebb út

A kkv-k mindössze harmada működött zavartalanul a járvány miatti korlátozások idején, ezért minden második digitális fejlesztésre készül a jövőben.

Íme, ezek a sikeres válságkommunikáció sarokpontjai

Dióhéjban: villámreflexekre, adatvezérelt szakmai zsigerekre és empátiára van szükségünk, illetve egy csipetnyi jó ízlés sem árt.

Az ügyfélcentrikus szemlélet a digitális csatornákon: egységes nézet kell!

Offline vagy online ügyfélélmény? Erről beszélt Szabó Edit Ditte marketing szakember a Media-Digital Hungary konferencián.

A jó márka a válságban megsokszorozza értékét

Nem csak a fogyasztásunkat, a gondolatainkat, elvárásainkat és érdeklődésünket is átalakította a koronavírus járvány. Az okos és jó márkák számára ez rég nem látott lehetőség, miközben felpörög a digitális transzformáció. Beszámoló a Media-Digital Hungary konferenciáról.

Dobogósok vagyunk 5G felkészültségben

Jelentősen javult Magyarország teljesítménye a hálózati lefedettségben és az internethasználatban az Európai Bizottság jelentése alapján.

Banki digitalizáció: másfél évnyi fejlődés ment végbe negyed év alatt

A járvány előtthöz képest 6 százalékkal nőtt azon hazai ügyfelek aránya, akik banki terméket kizárólag online vesznek igénybe.

1/57