Keresett szöveg: "digitalizáció"

Koronavírus: végzetes lehet az újabb satufék

Digitalizációval biztosíthatják a cégek az üzletmenet folytonosságot.

Az év digitalizációs projektjének választották az ÉletMentő alkalmazást

Az év digitalizációs projektje kategóriában díjazták a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat által közösen fejlesztett ÉletMentő applikációt. Az IVSZ által létrehozott Gyurós Tibor-díjjal a hazai digitalizáció fejlődésében aktívan szerepet vállaló személyeket és vállalkozásokat ismerték el.

„Ha visszamehetnék az időben, még jobban felkészülnék erre a home-office-os világra” - intézményvezetők vallanak

A tudatos tervezésben nem szabad megfeledkezni az emberi faktorról – ez a legfőbb üzenete a karantén időszakában indított SAP vállalati podcastnak.

Felpörgeti a vírus az ingatanszektor digitalizációját

Immár 7 magyar céget találhatunk az ingatlanszektor digitális technológiai innováció topligájáról — a KPMG által — készített listán.

Online tanulságok a korona idején - 1. rész

A Neticle folyamatosan kutatott több, a COVID-19 járványhoz kötődő témát az interneten. Cikksorozatunkban a kutatások fő tanulságait mutatjuk be.

Mitől érvényesül jobban a fiatal generáció a munkaerőpiacon?

Milyen téren jelenthet előnyt a fiatalok tapasztalatlansága? Jó, ha egy fiatal csak azt hiszi el, amit megél?

Marketing szabadúszók aranykora, avagy a marketing szakemberség lett az új coaching?

Tényleg a tízmillió coach és marketinges országában élünk? A kérdés megválaszolása nem könnyű, de Szabó Edit alaposan körbejárja a témát.

Jön a havidíjmentes internet!

Száznapos évvégi hajrára biztatja a kkv-kat a Telekom, amelynek során arra hívja fel a figyelmet, hogy már kis digitális fejlesztésekkel is eredményeket és pozitív változást érhet el egy kis- és közepes vállalkozás.

Megvan a vállalatok pandémia elleni vakcinája?

Felértékelte az automatizáció jelentőségét a járvány a gazdasági szereplők körében az SAP Hungary által végzett friss Digitális COVID Körkép kutatás s

Miért és hogyan alakította át a koronavírus a világunkat?

Az elmúlt hónapok belekényszerítettek minket, hogy a digitális világot magunkévá tegyük, de kérdés, hogy mit fogunk felhasználni tudásbázisunkból, ha a vírusválság visszatér? Összefoglaló a Reboot Hungary webináriumról.

1/61