Keresett szöveg: "deezer"

Mobil VOD, OTT és net neutrality

Piaci szereplők arról, hogy a mobil platformon milyen nagy hozzáadott értékű szolgáltatások értelmezhetők, illetve kinek, mikor és hogyan érdemes ezeket felajánlani.

Mit is ad nekünk a Youtube fizetős szolgáltatása?

A szolgáltatást első sorban azoknak ajánlják, akik eddig is zenehallgatásra használták a videó megosztó alkalmazását. De mi van még?

Ariana Grande, Drake és a BTS pörgette a zeneipart

A streaming szolgáltatások révén nő folyamatosan a szektor, tavaly majdnem 10 százalékkal emelkedett a bevétel.

Zenestreaming: a sereg felsorakozott, érik a háború

A zenestreaming szolgáltatók között már régóta tart a kiélezett harc, még az is meglehet, hogy az Amazon és az Apple is vizsgálat elé néz.

A telco-k és a startupok - interjú Takács Zoltánnal

A telekom cégeknek egyre több média tartalommal kell a fogyasztók kegyeiért megküzdeni. Az innovatív megoldások bevezetéséhez pedig jó lehetőséget biztosít a startupok felkarolása és fejlesztése – véli Takács Zoltán, a Telenor innovációért felelős alelnöke.

Okostelefonon éljük az életünket

Több mint négymillióan hasznának okostelefont Magyarországon, amit tartalomfogyasztásra is használnak. Az okostelefon mára minden visz - derül ki az eNET – Telekom „Jelentés az internetgazdaságról” friss kutatásából, amely az okostelefonos tartalomfogyasztási szokásokkal foglalkozik.

A Telenornál külön vezető felel az innovációért

Takács Zoltán innovációért felelős alelnökként folytatja munkáját a Telenornál. Az új pozíció létrehozása azt is jelenti, hogy a Telenor a jövőben fokozottabb figyelmet fordít az innovatív megoldásokat fejlesztő partnerekkel való együttműködésre és új szolgáltatások bevezetésére, melyekkel a társaság bővíteni kívánja a hagyományos kommunikációs szolgáltatások körét.