Keresett szöveg: "coach"

A munkavállalók nem hülyék, átlátnak a szitán és meghozzák a döntéseiket

Interjú Schubauer Krisztinával a pszichológiailag biztonságos munkahelyekről.

Vámos Robi, művész-mentor, író új könyve a félelmek leküzdéséről szól

Vámos Robi legújabb, hiánypótló szerzeménye mindazoknak segít, akik úgy érzik, túl sokat aggodalmaskodnak. A „Nyugi má.. Nyugi van!” című kötet a félelmekről, iskolai szorongásról és azok leküzdéséről szól gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Miért nem érvényesül a marketing alapszabály a B2B világában?

A figyelem a legfontosabb erőforrás, „vagyon” a reklámozásban, amit elvileg mindenki, aki a marketing területén dolgozik, tud, ám a gyakorlatban a B2B világában, mintha elfeledkeznének erről.

Curtis nekirontott Szegedi Fecsónak, de gyorsan elégette magát, és nem tudott felkelni a padlóról

Curtis előzetesen többször hangsúlyozta, hogy nem tudott igazán felkészülni a Sztárboxra, és ez meg is látszott a kondícióján.

Bekapcsolva maradt mikrofonnal a kiégés ellen

A kiégés és a munkával is összefüggő mentális problémák megelőzése az egyik legfőbb kihívás 2023-ban a cégek és munkavállalók számára. Az ún. burnout a kutatások szerint egyre többeket veszélyeztet. Az ősz beköszöntével pedig általában romlik az emberek mentális állapota. Sass Dani, televíziós műsorvezető, kreatív stratéga kiemelten fontosnak tartja a mindfulness-t és hogy a segítő és kreatív szakmák képviselői, hogy tudnak megbirkózni a feszített tempóból fakadókihívásokkal.

Ismét hárman búcsúztak a The Voicetól

A The Voice harmadik élő showjában, a versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk. A tét a Fináléba jutás volt, amiért hatalmas harc folyt. Végül Virág Timóteus, Fóris Szonja és Galambos Péter számára véget ért a The Voice.

A 22 éves Márk néhány hónap alatt sikeres online vállalkozást épített

Márk az Andrássy úton dolgozott nap mint nap eladóként, de ennél többet szeretett volna elérni. Úgy döntött, nekivág egy teljesen új terület, az e-kereskedelem világának felfedezésébe. Tanfolyam és mentorálás segítségével, munka mellett, éjszakákba nyúlóan kezdte kiépíteni új karrierjét és így vált napjainkra alkalmazottból a saját főnökévé.

Az utolsó Párbaj vitákat szült a coachok között

Elérkezett az utolsó Párbaj napja, ahol több versenyző is leénekelte a coachok haját, ezzel pedig kicsit sem könnyítették meg a döntésüket. Curtis és Miklósa Erika egymásnak feszültek egy kiejtett énekes miatt, miközben Trokán Nóri és Manuel többször is önmagukkal szálltak harcba, mert nehéz volt a döntés, hogy kit vigyenek tovább.

Újabb énekeseket raboltak el és mentettek meg a The Voice második Párbaján

Ezúttal is nehéz döntés előtt állt Trokán Nóri, Miklósa Erika, Manuel és Curtis, ugyanis a The Voice második Párbaja is számos meglepetést tartogatott a coachok és a versenyzők számára. Igazi érzelmi hullámvasút volt ez a forduló. Az egyik coach a saját versenyzőihez ragaszkodott minden áron, és olyan is volt, aki újabb tehetséggel bővítette csapatát.

Hatalmas hangokkal, Galla Miklóssal és a SpongyaBob feat. Csigabigával értek véget a The Voice Válogatói

A The Voice utolsó Válogatóján nehéz helyzetben voltak a coachok, ugyanis mindenki csapatában vészesen fogytak a szabad helyek, a tehetséges énekesek viszont továbbra is ostromolták őket a színpadon. Manuel volt az egyetlen, aki a legvégéig kivárt, ezért több coachtársa is irigykedve figyelte a rapper döntéseit.

3/32