Keresett szöveg: "coach"

Újabb Magyar Brands díjat nyert az Absolute Live anyacége

A Magyar Brands a 2023-as évre az R-Water üdítőgyártó Absolute Live márkáját találta érdemesnek a Kiváló munkáltatói márka megjelölésre. Az akasztói cég így 2022 után már másodszor lett a kategória díjazottja, ezenfelül korábban Magyar Brands díjat kapott innovatív csomagolás és egészséges sportital kategóriában is.

Még egy hétig lehet jelentkezni az NMHH Net-Coach képzésére

Még egy hétig lehet jelentkezni arra az új felnőttképzési programra, amit a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola és a Nemzeti Média– és Hírközlési Hatóság (NMHH) közösen indít. Az újmédia pedagógia ösztöndíjas programra főleg pedagógusok, pedagógushallgatók, valamint a médiakommunikáció, a szakképzés, a felsőoktatás vagy a pszichológia területén dolgozók jelentkezését várják február 12-ig.

Januári lehangoltság vagy kiégés? – A fásultság 8 jele

Januárban mindenki rezignáltabb, fáradtabb, kevesebb a motivációja, de mi van, ha ennél többről van szó és a kiégés szélén állsz? A következő 8 jelből ráismerhetsz a burnout-szindrómára, és kiderül az is, mit tehetsz ellene.

Összeolvad a Vialto Consulting és az edUcate

A vezetési és szervezetfejlesztési tanácsadás két, régiós szinten is meghatározó szereplője, a Vialto Consulting és az edUcate közösen folytatja tovább januártól. Az összeolvadás mozgatórugója a tudás és tapasztalat egyesítése, mellyel így a piacon egyedülálló értéket tudnak ajánlani az átalakulás előtt álló szervezeteknek.

Új HR igazgató csatlakozott a Decathlon csapatához

Peszeki Gabriella októberben csatlakozott a nemzetközi sportszerforgalmazó csapatához. A HR szakember több mint 10 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs, FMCG és gyártói szegmensekben, a HR mellett közgazdász végzettséggel is rendelkezik, tapasztalt Business Coach.

Szabadúszók a neten: ez hasznos lehet bárkinek a hétköznapokban

Több olyan internetes platform is létezik, ahol a szabadúszók kínálják munkaidejüket kisebb-nagyobb projektek erejéig. Bár leginkább az üzleti világban elterjedt az ilyen szolgáltatások használata, ezek a magánembereknek is hasznosak lehetnek. Lakberendezés, életmódváltás, ajándékozás, asztrológia - csak néhány olyan terület, ahol bárki kamatoztathatja a szabadúszók tudását.

Net-Coach ösztöndíjas felnőttképzést indít tavasztól az NMHH

Új felnőttképzési program indul a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola és a Nemzeti Média– és Hírközlési Hatóság (NMHH) együttműködésében. Az újmédia pedagógia ösztöndíjas programra főleg pedagógusok, pedagógushallgatók, valamint a médiakommunikáció, a szakképzés, a felsőoktatás vagy a pszichológia, területén dolgozók jelentkezését várják február 12-ig.

A vállalati sokszínűség üzleti előnyei

A globalizáció, a migráció és a digitális átalakulás, olyan dinamikákat hoznak létre a munkaerőpiacokon és az üzleti környezetben, amelyek ösztönzik a sokszínű vállalati kultúra kialakulását. A vezetőknek és döntéshozóknak érdemes figyelembe venniük ezeket a tényezőket és aktívan támogatniuk a sokszínűséget, mivel ez nemcsak az erkölcsi felelősség, hanem üzleti érdek is. A sokszínű csapatok ugyanis hozzájárulnak a hatékonysághoz, innovációhoz és a vállalati sikerességhez.

Motiváció, inspiráció, jutalmazási stratégia: ezek a feltételek szükségesek a Z-generációnak

A Z-generációra elterjedt jelző feletteseik körében a legproblémásabb generáció kifejezés, amiért nem erőltetik meg magukat, nem motiváltak vagy produktívak. Valóban ez az igazság? És ha igen, mi lehet ennek az oka? Milyen feltételek lennének szükségesek ahhoz, hogy a generáció a maximumot nyújthassa a munkában? A Deloitte Digital legújabb jelentésében százharminc Z-generációs osztotta meg cenzúrázatlan véleményét.

Intimkozmetikai franchise és gin tonik: repkedtek a befektetési ajánlatok a Cápák között első adásában

A vállalkozások széles palettája mutatkozott be a hetedik évad első adásában. Vizelet tölcsér, társalkodó játék, gin tonik, füstölőfa és egy intimkozmetikai franchise is szerepelt a vállalkozók ajánlatai között.

2/32