Keresett szöveg: "coach"

Hogyan birkózzunk meg a mindennapi stresszel?

A stressz normál esetben egy fontos reakció, ám okozhat fizikai tüneteket, ha szervezetünknek nincs elég ideje visszarendeződni a nyugalmi állapotba.

Örök hála az anyósnak – avagy három eszköz a konfliktusok megoldásához provokatív coachinggal és humorral

A humor és konstruktív provokáció eszközei nem csak a tanácsadásban, de a munkahelyi viszonyokban, valamint a magánéletben is jól használhatók.

Megfelelő érzelmi intelligencia nélkül egy vezető labdába sem rúghat

Mutatunk két példát. Egy rosszat és persze egy jót is.

Megbízható Munkaadó: duplázott idén a Penny

Immár másodszor ismerték el a Penny Market felelős munkáltatói gyakorlatát.

Hatékony online coaching – van ilyen?!

A személyességet az online váltotta föl a coachingban is - de mi is kell a sikeres munkához, ha nincsen meg a 360 fokos érzékelés? Vad Ágnes cikke.

A kémia fétise – a toborzás jövőjének dilemmái

A toborzás, a digitalizáció és az automatizáció a személyesség kiváltásával sokkal inkább már a jelen, mint a jövő. Schall Krisztina, a BrandCruiter alapítója meggyőző cikkben ad képet a valóságról.

Kik a legbefolyásosabb hazai szakmai influencerek a Facebookon?

Kedden mutatták be az Influexpert riportot: kiderült, hogy a Facebook adatbázis elemzése alapján kik tartoznak a top hazai szakmai influencerek közé. A kutatás során kiderült, hogy több tízezer kisvállalati vezető kap támogatást a közösségi média felületeken a vezető hazai szakmai influencerektől, akiknek ezáltal jelentős hatásuk van a gazdasági krízist kezelő kisvállalkozói stratégiák kialakítására.

Kapaszkodni valamibe, hinni valamiben: webshopban az Apa Amulett!

Régen az életben bekövetkező óhatatlan változások, mint a születés, gyerekkor, serdülés, felnőtté válás, nyugdíj, és a halál, mind-mind valamilyen szertartáshoz kapcsolódva zajlott, mely segített átállni. Segített a tudat átformálódásába, és a magasabb szellemi szintre lépésben. Állomása volt ez a régi élet elengedésének, ami rögtön helyet is csinált az új befogadásának.

Ki ez a kolboid és mit akar nekünk üzenni?

Kolboid írásaiban megkérdőjelezi azt, amit tudni vélünk magunkról, a világról. A hozzá való viszonyod pedig az dönti el, hogy az egód mennyire képes elviselni a (mentális-pszichológiai)rutinból való kibillentést.

1/16