Keresett szöveg: "ceo"

Élenjáró év után személyre szabott, MI-generált jókívánság-videókkal indította 2024-et a Publicis

Egy olyan év után, ahol a Publicis több területen is elsőséget ért el – beleértve az organikus növekedést, a pénzügyi KPI-ok elérését, az új üzleti partnereket, az ESG területet, és az iparági piaci értéket – mint minden alkalommal, most is kollégáit teszi első helyre, akiknek egytől-egyig köszöni az #1 hely megszerzéséhez nyújtott 2023-as segítségét.

Története egyik legerősebb elnöki periódusát zárta a MAKSZ – Blaskó Nikolett újabb 4 évre kapott bizalmat, új főtitkár érkezik

2023. december 13-án megtartotta tisztújító közgyűlését a markertingszakma egyik legfontosabb hazai szervezete, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ). Az összegyűlt ügynökségi vezetők egybehangzóan újraválasztották Blaskó Nikolett korábbi elnököt, akinek elnöksége alatt a szövetség az egyik legerősebb periódusát zárta, valamint Mező Lászó és Varga Gábor alelnököket. Bende Bori 15 év után leköszön, a főtitkári feladatokat Csizmadia Diána veszi át.

Jürg Marquard biztosította az utódlást a Marquard Groupnál – Bijan Khezri többségi tulajdont szerzett a vállalatban

Jürg Marquard időben biztosította a hosszútávú utódlás kérdését azzal, hogy 2017-ben Bijan Khezri vált a Marquard Media Group CEO-jává, majd 2018-ban - az 1964-ben alapított európai média konglomerátum történetében először - megnyitotta a vállalat tulajdonosi szerkezetét. A mostani többségi akvizícióról szóló megállapodás pillanatában a Bijan Khezri által alapított és irányított KCRI AG már 20%-os részesedéssel bírt a Marquard Groupban.

Az év kihagyhatatlan Best OF Funky bulija!

Örömmel jelentjük be a 2024-es Funky Fesztivált, ahol a Funky zene nagyágyúi sorakoznak fel. A Funky nem csak egy zenei stílus, nem csak a ritmusok és színek birodalma, hanem egy pozitív energiákkal felturbózott életérzés is, mely egyenlő a vidámsággal és életigenléssel. Magában hordozza azokat a vibráló hangokat és groove -okat, amelyek elválaszthatatlanul összekapcsolódnak a stílus legendáival a Funky univerzumában.

Februártól interim CEO áll a Szallas.hu Zrt. élén

Szigetvári József, a Szallas.hu Zrt. vezérigazgatója 2024 februárjától leköszön, és stratégiai tanácsadóként támogatja tovább a cégcsoportot. Interim CEO-ként a Szallas Groupot a menedzsment kolozsvári tagja, Rigó Ferenc vezeti.

A társadalmi fenntarthatóság teljesítésében nyújt gyakorlati segítséget a cégeknek a Nyitottak Vagyunk

10. születésnapját ünnepli a Nyitottak Vagyunk nonprofit szervezet, amely mára több mint 1100 hazai céggel együttműködve hirdeti a nyitott, ítélkezésmentes és befogadó vállalati kultúra kiépítésének fontosságát, illetve azt, hogy nyitottnak lenni nem csak helyes, hanem üzletileg is megéri, mivel a nyitott cégek jobban teljesítenek, kreatívabbak és innovatívabbak is. Magyarország legnagyobb DEI*-fókuszú szervezete az edukációs kampányok mellett – a társadalmi fenntarthatóság elősegítése érdekében – kiépítette széleskörű szolgáltatási tevékenységi körét is a vállalatok számára.

Robbanásszerű növekedés az üzleti vezetők LinkedIn közösségében

Egy év alatt 30-50 százalékot nőtt a magyar nagyvállalati vezetők LinkedIn követőtábora a TOP ligában: sokezres követőtáborra volt szükség a legszűkebb élbolyba kerüléshez, ami akár másfélszeres bővülést is jelentett. 2023-ban a pénzügyi felsővezetők közösségének mérete növekedett leglátványosabban az oldalon: akadt, aki duplázott tavaly óta – derül ki az Uniomedia legfrissebb LinkedIn-kutatásából. Követőszámban a kommunikációs vezetők, interakcióban a legfelsőbb vezetők taroltak – utóbbiak immár a belső vállalati kommunikációban is egyre eredményesebben használják a LinkedIn-t.

A mesterséges intelligencia hatása a piackutatási piacra

Az elmúlt időszakban egyre inkább tudatosult a piaci szereplőknél és a döntéshozóknál, hogy a mesterséges intelligencia (AI) nem csupán egy technológiai kuriózum, hanem egy alapvető, piacformáló erő és míg az online és digitális megoldások és automatizációk alapvetően felgyorsították az információhoz való hozzáférést, addig az AI a lehetőségeit tekintve alapvetően fogja felforgatni mindazt, amit ma piackutatásnak hívunk.

A Publicis Groupe Hungary elnyerte a legjobb munkahelyeknek járó elismerést

A Publicis Groupe Hungary - az ország legnagyobb média- és kreatívipari szereplője - megnyerte a Great Place to Work® elismerést. A tanúsítványt a legjobb munkahelyek számára ítélnek oda. A Publicis Groupe Hungary munkatársai szerint a cég legkiválóbb értéke az igazságosság (93%), úgy érzik ebben a környezetben szexuális irányultságuktól, nemüktől, faji hovatartozásuktól vagy koruktól függetlenül méltányos bánásmódban részesítik őket.

Seress Rezső dalával robban be az amerikai zenei életbe RAMI

Egy korszak szép lezárása és az amerikai álom kezdetét jelenti RAMI számára Seress Rezső Szomorú vasárnap című számának feldolgozása, ami már a népszerű zenei megosztón, a VEVO-n is sikereket ért el.

2/25