Keresett szöveg: "apple"

A Deutsche Telekom a világ 10 legértékesebb márkája között

A Deutsche Telekom csoport a világ legértékesebb távközlési márkája a ″Brand Finance Global 500″ tanulmánya szerint. Ezzel megtartotta a legértékesebb európai vállalati márka címet is.

Érinteni vagy nem érinteni: biztonságosabbak az NFC-fizetések?

A mágnescsíkos bankkártyák nagyjából 20 évvel ezelőtt jöttek divatba, de amellett, hogy az aláírások szükségessége megnehezítette a tranzakciókat, nem rendelkeztek megfelelő adattitkosítással. Biztonsági szempontból egyértelmű előrelépést jelentettek utódaik, a chipalapú kártyák, melyek az adattitkosítás révén fokozott biztonságot nyújtanak. Az ESET kutatói szerint ezek a kártyák továbbra is alkalmasak klónozásra vagy adatlopásra, bár az ilyen bűncselekmények elkövetése nagyobb kihívást jelent a bűnözők számára, mint a mágnescsíkos kártyák esetében. Közben pedig az érintésmentes fizetések egyre gyakoribbak – de vajon biztonságosabbak, mint a hagyományos fizetési módok?

Elsőként dob piacra ingyenes TBSZ-megoldást a Lightyear

Gyorsan bővülő magyarországi ügyfélállományának igényeihez alkalmazkodva tartós befektetési számlával (TBSZ) frissíti termékkínálatát a Lightyear befektetés platform. A főként adóoptimalizációs előnyei miatt közkedvelt megoldás – igazodva a fintech cég alapfilozófiájához – számlanyitási és letétkezelési díj nélkül elérhető.

Lenyűgöző élményben lehet részük a 2024-es CES kiállítás látogatóinak az LG webOS zónájában

Káprázatos élménnyel és rengeteg szórakoztató tartalommal várja a 2024-es CES látogatóit az LG Electronics (LG) webOS zónája. Az LG szórakoztatóelektronikai üzletága idén is látványos, önálló fénykibocsátásra képes OLED kijelzőiből készített egy különleges installációt a kiállításra. A webOS okostévé-platformon inspiráló történetek teszik teljessé a magával ragadó vizuális élményt.

Az európai és a hazai felhasználók is egyre jobb felújított mobilokat vesznek

A CCS Insight piackutató cég felmérése szerint tavaly júliustól szeptemberig 5 millió darab felújított mobiltelefon talált gazdára Európában, 1,4 milliárd euró értékben, ami 17 százalékos bővülés az előző év azonos időszakához képest. A felújított készülékek közül az iPhone-ok a legkelendőbbek, míg a Samsung a második legnépszerűbb márka. A Rejoy.hu hazai értékesítési trendjei szerint is egyre nagyobb tudású és drágább készülékeket választanak a vásárlók a felújított mobilok közül, és jelentősen emelkedett a régi készülékeiket a startup piacterén keresztül értékesíteni kívánók köre is.

Az LG bemutatja legújabb, 2024-es OLED evo tévéit

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES-en mutatja be legújabb OLED televízióit, amelyek új szintre emelik az otthoni szórakozás élményét. A vállalat legújabb, négyszeres teljesítményű mesterségesintelligencia-processzorával felszerelt OLED termékcsalád legújabb tagjai páratlan vizuális élményt nyújtanak még élénkebb, élethű képminőséggel.

Az LG a 2024-es CES-en mutatja be legújabb QNED televízióit

Az LG Electronics (LG) bejelentette legújabb, 2024-es QNED és QNED Mini LED televízióit. A még szélesebb képernyőválaszték része egy ultranagy, 98 hüvelykes modell is, amely életteli képminőséggel, fejlett, mesterséges intelligencia alapú képfeldolgozási technológiákkal, széleskörű személyre szabhatósággal és kifinomult dizájnnal érkezik.

Használjuk arra a közösségi médiát, amire való – építsünk közösséget!

Akkor működik jól a márkák közösségi média jelenléte, ha nem reklámként, hanem közösségként tekintenek rá. Nem a fizetett influencerek, hanem a fogyasztók valós élményei és visszajelzései miatt tud igazán jelentős hatást elérni egy márka – véli Joanelli Tamás, a BeSocial ügyvezető igazgatója.

Így nem fogja zavarni az új mobilja vezetés közben

Ahogy a mobiltelefonok egyre több dologra használhatók, úgy válik egyre nehezebbé, hogy ne fókuszáljunk a készülékről érkező ingerekre, ami különösen vezetés közben veszélyes. A Rejoy.hu az Egy futár élete vlogcsatorna naponta akár száz kilométert is tekerő biciklis futárával együttműködésben hívja fel a figyelmet arra, hogyan lehet megszabadulni a figyelmet elterelő értesítésekről vezetés közben.

Hogyan foglaljuk le hasznosan gyermekünket az idei, extra hosszú téli szünet idején?

Az idei oktatási téli szünet a megszokottnál hosszabb, több mint 2 hét lesz; december 21-től január 7-ig tart. Sok szülőnek nehezen megoldható, hogy ezalatt végig otthon maradjon, és minőségi időt töltsön a szeretteivel, főként a gyerekekkel. Némi tervezéssel nemcsak a szünidő alatti felügyelet oldható meg, hanem tökéletesíthető a minőségi együtt töltött idő és az otthon ülő gyerekeket sokszor beszippantó digitális világ egészséges egyensúlya. Ebben ad tanácsot Koren Balázs, a Yettel ProSuli program szakmai vezetője.

2/91