Keresett szöveg: "apple"

A Telekomnál is elérhetők lesznek az Apple frissen bejelentett készülékei!

Az új iPad Pro és iPad Air modellek május 15-től elérhetők a Telekom üzletekben és online.

A mock-up királya, aki nemet mondott az Apple ajánlatára

A KreaTúra Podcast vendége csótányaival meghackelte a világ legismertebb múzeumait New Yorktól Párizsig. Emogram labdái bevették Dél-Korea kortárs galériáit. Legutóbbi projektjében egy közvécéből varázsolt kiállítóteret.

Újabb magyar tehetségek jutnak el a The Great Escape-re a WMMD jóvoltából

A WMMusicDistribution egyre erősödő nemzetközi jelenlétével párhuzamosan lehetőséget nyújt független magyar előadók számára, hogy releváns szakmai tapasztalatot szerezzenek külföldön – méghozzá a The Great Escape showcase fesztiválon, Brightonban.

A SkyShowtime és a Paramount Advertising International bejelenti exkluzív hirdetésértékesítési együttműködését

A SkyShowtime és a Paramount Advertising International bejelentette, hogy a Paramount kizárólagos megállapodást kötött a SkyShowtime hirdetési értékesítéseinek kezelésére valamennyi piacán. Az együttműködés révén a SkyShowtime és a Paramount globális hirdetésértékesítési üzletága egységes hozzáférést kínál a világ vezető hirdetőinek a prémium hirdetési helyekhez több mint 20 európai piacon.

Hogy fér el az oroszlán a zsebedben?

Erre a kérdésre a Smart Design Digital által kifejlesztett Mentő Márton mobilalkalmazás adja meg a választ.

Az érzelmi AI: álom vagy rémálom?

Két kiváló szakember, Tari Annamária és Keleti Arthur segítségével megvizsgáltuk, vajon milyen kihívásokat, korlátokat jelent az érzelmek és az emberi viselkedés kódolása, modellezése a mesterséges intelligencia területén, valamint, hogy az AI rendszerek érzelmek felismerésére és kifejezésére vonatkozó „képessége” milyen etikai és társadalmi kérdéseket vet fel.

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.

Indul az Otthontervezők podcast második évada

Április 10-én érkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastjének második évada, amelynek ismét Dorogi Gabriella a műsorvezetője. A Fundamenta népszerű digitális kiadványa, valamint annak multimédiás platformjai és a podcast is a Marquard Group Hungary kreatív műhelyében készült.

Magyar nyelvű applikációval és ügyfélszolgálattal ünnepli első magyarországi születésnapját a Lightyear

Magyar nyelven is hozzáférhetővé teszi befektetési platformját a Lightyear, amely robbanásszerű növekedést produkált magyarországi működésének első évében. Az egyszerű, alacsony költségű befektetési lehetőségeket kínáló pénzügyi startup további innovatív befektetési termékekkel, például modellportfóliókkal szeretné még hatékonyabbá és vonzóbbá tenni a megtakarítások kezelését a magyar befektetőknek is.

Egy korszak vége: leköszönnek a szuperhősfilmek, de mi jön helyette?

A „Marvel-kimerültség”, mint olyan, elérte a laikus közönséget. A kevésbé fogyasztható, végtelennek tűnő filmáradat már nyomonkövethetetlen. Az L20 legújabb epizódjában Juhász Bálint műsorvezető a filmkritikus és tartalomgyártó Szirmai Gergely, valamint a GYÁR Post Production Lead CG artistja, Mariházi Ádám segítségével igyekszik megfejteni, hogy mi veheti át a helyét a filmiparban.

1/92