Keresett szöveg: "algoritmusok"

A bizonyosság és esetlegesség algoritmusai.

A mesterséges intelligencia gyakorlati kérdései: mennyire bízhatunk meg az algoritmusokban, és mennyiben meghatározó, hogy hogyan implementáljuk őket? Megérthetjük-e az “intelligens” algoritmusokat működés közben, képesek-e a gépek jelenleg emberi beavatkozás nélkül tanulni?

A zene képlete.

Hogyan lehet végtelen valami, ami véges? Mi a kapcsolat a matematika, az irodalom, a zene és a képzőművészetek között? Hogyan lehet matematikával leírni a zenét, vagy elzenélni a matematikát? Sokan idegenkednek a matematikától, de mivel az online marketinget is algoritmusok és képletek uralják, talán nem árt meglátni benne a szépséget, megérteni, miért is szeretik (a zenében, irodalomban, a formákban vagy egyszerűbben szólva: mindenben) azok is, akik ezt soha nem gondolták volna magukról.

Felhők alatt a nap.

Algoritmusok. Meddig célcsoport az ember?

Felhők alatt a nap.

Algoritmusok. Meddig célcsoport az ember?

Vedd át az irányítást! Urald te a közösségi hirdetések árazó algoritmusát!

Az árazó és megjelenési algoritmusok értelmezése. Miként működnek, milyen logikájuk van? Értsd meg a Facebook árazási és megjelenési logikáját és az algoritmusát. Hogyan optimalizáld a Facebook hirdetések árait? Sűrűség, összegnagyság, zajos és kevésbé zajos időszakok. Kiskapuk és nagykapuk, evidenciák, és amikről nem beszélünk (máskor).

Algoritmusok a rendszerben.

A fizetett és az organikus fejlődés algoritmusainak megalkotása.

Algoritmusok a rendszerben.

A fizetett és az organikus fejlődés algoritmusainak megalkotása.

A nagy projektek adatgeneráló képessége.

„Futár, MOL Bubi az egyik legismertebb megoldások, melyek közös jellemzője, hogy működésük során rengeteg adat keletkezik. Ezek azonban nem melléktermékek, hanem fontos nyersanyagok is. Másodlagos hasznosításukkal jelentős mértékben javítják a felhasználói élményt. Az intelligens algoritmusok fenntartható városokat eredményeznek, alkalmazásukkal mindig lesz használatra kész bicikli a sarkon.”

Hányszor mondjam? VEDD MEG!!!

Az algoritmusok felállításához pontosan kell ismernünk az adott célt. Vannak arany igazságok? Meg kellene tudnunk mondani, hogy egy bannernek hányszor kell megjelennie a képernyőn a biztos átkattintás érdekében?

1/28