Keresett szöveg: "Szabó Béla"

Szabó Béla

Szabó Béla

A Közgázon marketing és szociológia szakon végzett, melyet az elmúlt években MBA üzleti tudással egészített ki. Elkötelezett szószólója a marketing-kommunikáció társadalom alakító hatásának, amit …

Ha van benned Kraft: debreceni alkotótérrel támogatja a Telekom a fiatalokat

Valódi közösségi alkotótérként szolgálta az elmúlt másfél évben a helyi és környékbeli fiatalokat a debreceni KratLab. A legújabb IT-megoldások, audiovizuális technológiák, a korosztályt foglalkoztató előadások és koncertek is helyet kaptak az épületben, ami most kiegészült egy zeneszerzésre, dalkészítésre inspiráló modern zenei stúdióval, a Music Labbel.

Egyre több a kérdés, de vannak válaszok: indul a Telekom Digitalizációs Tanácsadás programja kkv-knak

Vezetői konzultációval, online marketing-tanácsadással, valamint pénzügyi és jogi támogatással, cégre szabott módon segíti kkv-ügyfeleit a Telekom márciusban elinduló Digitalizációs Tanácsadás programja, megmutatva, hogy a vállalkozók nincsenek egyedül kérdéseikkel, vállalkozásvezetési dilemmáikkal, támaszkodhatnak a Telekom szakértelmére. A díjmentesen elérhető szolgáltatással a Telekom a vállalkozások digitális transzformációját igyekszik segíteni, hogy azok még ütésállóbbá váljanak minden piaci helyzetben.

Saját márkás ruházati cikkekkel megnyílt a Telekom BrandShop!

Szokatlan megközelítés a márkák világában. Gazdag kínálattal megnyitotta virtuális kapuit a Telekom BrandShop. A vállalat webshopjában így a digitális eszközök, készülékek és szolgáltatások mellett immár saját márkás ruházati termékek és kiegészítők is megvásárolhatók. A BrandShop a Telekom legújabb kultúraformáló és értékteremtő kezdeményezése.

Indul a Telekom Spots: friss, áramvonalas, naprakész programajánló oldal a Telekomtól

A Telekom Spots célja, hogy iránytűként segítsen a programtengerben való eligazodásban.

Az apák változó szerepéről, a gondoskodás és a törődés digitális lehetőségeiről, a családi rituálék erejéről szól a Telekom év eleji kampánya

A világ bizonytalansága és kiszámíthatatlan változásai a magyar családok sokaságát állítják új kihívások elé. Ilyenkor válik igazán kulcsfontosságúvá, hogy a családok gondoskodni tudjanak a családtagok jólétéről, egzisztenciális és érzelmi biztonságáról. A szülők vállára kettős súlyként nehezedik az elvárás, hogy miközben gyakran erejükön felül teljesítenek a munkában, folyamatosan jelen tudjanak lenni a család mindennapi életében, a hétköznapok apró pillanataiban - akár fizikai távollétük idején is.

Víziók és fantáziák 2023-ra készülve! Időben vagyunk (?) Beszélgetés Szabó Bélával!

Remek és egyúttal kényszerű alkalom, hogy most igazi, torzításmentes tükröt tartsunk saját magunk, a szakmánk és a piacunk elé. Podcastajánló!

Novellákból színdarab, digitális fűszerrel

El tudunk képzelni egy írót, ahogy virtuálisan mondja el a novelláját a nappalink közepén? És hogy egy színházi produkció digitális kiterjesztést kap? Erre keres megoldást a Magyar Telekom a JCDecaux Hungaryval közösen meghirdetett, és évek óta sikerrel futó Álljon meg egy novellára! irodalmi pályázatán.

Hogy vagy? – Egy őszinte kérdéssel sokat tehetünk egymásért

Talán soha nem volt fontosabb, hogy az ünnepi időszak az odafordulásról, a törődésről szóljon, mint ilyenkor, amikor a világ körülöttünk egyre kiszámíthatatlanabbá válik. A Telekom most mindenkit arra ösztönöz, hogy forduljunk oda egymáshoz, akár csak egy olyan egyszerű kérdéssel is, mint hogy Hogy vagy?

Istenes Bence: ″Egy reklám akkor működik jól, ha érzelmeket vált ki″

Istenes Bence szerint egy jó reklámnak a titka a megosztottság, hogy az emberek beszéljenek róla.

1/6