Keresett szöveg: "Starcz Ákos"

Starcz Ákos

Starcz Ákos

Közgazdász. Szakmai pályája az Inter-Európa bankcsoportnál indult. Nevéhez fűződik az egyik első hazai online tőzsdei platform, az eBroker elindítása. Az IEB és a CIB Bank fúziójában operatív …

25 éves az Index

Ezen a hétvégén kicsit más lesz az Index, mint ahogyan megszokhattuk. Magyarország vezető hírportálja ekkor tölti be működésének 25. évét, és ezzel kezdetét veszi egy olyan eseménysorozat, amely mentén a szerkesztőség tulajdonképpen egész évben az olvasókkal együtt ünnepel.

Egyre jobban függ a média a globálisoktól, akik így nehezebbé teszik számukra a fenntartható működést.

Az Internet Hungary fórumbeszélgetésén a hazai média számára hatékony taktikákról és a legújabb uniós szabályoktól várható hatásokról beszélgettek médiavállalati vezetők.

Marsra Magyar! – Itt az idő, most vagy soha, indul a Magyar Telekom első saját gyártású sorozata

A Magyar Telekom és a KMH Film koprodukciójában készült Marsra magyar! című dokukomédia célja, hogy kikapcsolódási lehetőséget nyújtson és megnevettesse a nézőket még a nehéz időkben is. A vállalat alkotóként és támogatóként is aktívan részt vett a produkcióban, sőt, a sorozat univerzuma májustól a márka marketingkommunikációs felületeire is kiterjed majd. Az epizódok hazánkban egyedülálló módon online, díjmentesen lesznek elérhetőek május 2-től hetente, kizárólag az Index.hu felületén.

Új közéleti műsorral érkezik az Index

Napokon belül új közéleti hírháttérműsort indít az Index Konkrétan Rónai Egonnal címmel. A sorozat március 30-tól lesz látható a portál felületein, a beszélgetések fókuszában aktuális politikai, gazdasági és közéleti kérdések kapnak helyet, közérthető módon. A műsor minden héten csütörtökön lesz elérhető, házigazdája Rónai Egon lesz.

2023 a tévés hirdetések árában áttörést hozhat

A hirdetők az eddigi válságok hibájából okulva, a várható csökkenő gazdasági teljesítmény ellenér sem fogják radikálisan visszavágni marketingjüket.

Három új vezetővel erősít az Indamedia

Cégcsoport szintű marketingkommunikációs vezető kinevezése mellett a Totalcarhoz és a hamarosan hivatalosan is megvásárolt We Love-csoporthoz is érkeznek új szakemberek.

Az Index szakmai partnere lett az ATV

Az ATV műsorvezetői felbukkannak az Index egyes műsoraiban, de az együttműködés várhatóan több más területre is kiterjed a két médiavállalat között.

Távozott az Index lapigazgatója

Az Index lapigazgatója a külső gyártású műsorok kreatív producereként jelezte a hírportál vezérigazgatója felé, hogy vállalja a felelősséget a Konyhanyelv című produkció negyedik epizódjának közzététele kapcsán elkövetett hibákért, és közös megegyezéssel távozott az Indextől.

Tőkeemeléssel gyorsítják az Index fejlődését

Az Indamedia korábbi terveinek megfelelően tőkeemelést hajtott végre leányvállalatánál, az Indexnél, ami egyrészt a törvényi előírásoknak való megfelelést, másfelől a hírportál további, több fronton megvalósuló fejlesztését célozza.

1/2