Keresett szöveg: "Román gergely"

Román Gergely

Román Gergely

­­Kereskedelem: Digitális stratéga3 csodálatos gyerek Apukája és szenvedélyes sportolóként (labdarúgás) vezetem a Decathlon Digitális kereskedelmét. 17 éve dolgozom a cégnél, mióta elindítottuk a …

Ők lettek a ″Digital Hungary Példakép díj″ nyertesei

Négy kategóriában díjazta a szakma kiválóságait a Digital Hungary

Ismerje meg a Példakép díj E-KERESKEDELEM kategóriájának jelöltjeit!

Segítsen Ön is eldönteni, hogy ki kapja idén a Példakép díjat E-KERESKEDELEM kategóriában!

Kiderült, kik a Digital Hungary által alapított Példakép díj várományosai - Bárki szavazhat a jelöltekre

Eldőlt, kikre szavazhat a nagyközönség az idén első alkalommal elnyerhető Példakép díjért folyó versenyben. A négy kategóriában 7-7 fős szakmai jelölő testület választotta ki a jelölteket, most pedig a nagyközönségen a sor, hogy döntsön a végső győztesekről. Szavazni szeptember 30-án éjfélig lehet a megadott linkeken, a díjátadóra október 4-én, az Internet Hungary konferencián kerül sor Siófokon.

Internet Hungary: Commerce Hungary – Ajánlók, vágyak és algoritmusok az e-kereskedelemben

A covid alatt megszilárdult az e-kereskedelmi ökoszisztéma, a válalkozások többszörös forgalmi növekedést értek el.

Internet Hungary: Commerce Hungary - Másfél év előnyszerzés az e-kereskedelemben! Mire lesz elég?

A Commerce Hungary szekcióban szó volt a határon túli terjeszkedésről, felhasználó igényekről és és hogy meddig növekedhet még az e-kereskedelem.

Tetteiddel tedd magad értékessé! Többet ér a mantrázott önreklámnál.

Megjelent a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) 30 éves évfordulója alkalmából, Bánhegyi Zsófia ötletgazda és vezetőszervező, valamint Román Balázs főszerkesztő irányításával, az MPRSZ elnökségének és a tagságának páratlan szakmai összefogásával az első hazai PR Trendriport. Recenzió.

Nézze meg a Reboot Hungary 3. évad beszélgetéseit!

Mire alkalmas a podcast? A bevétel már a címadásnál eldőlhet! Fogalmazzuk újra a generációs meghatározásokat. Marketingköltségek helyett marketing befektetések? Hogyan lehet felkészülni a 3rd party cookie eltörölésére? Miért mondhatjuk hogy most már tényleg átvette a médiafogyasztó a figyelemgazdaságban a hatalmat? 27 beszélgetőpartner, 9 téma, 638 néző. Klikk a címekre és nézze meg őket!

Ez a díj segít eligazodni a magyar online piac koordináta rendszerében

Szeretjük a megmérettetéseket, az elnyert díj pedig visszaigazolásként szolgálhat és segít eligazodni a magyar online piac koordináta rendszerében - állítja Román Gergely, az Év Internetes Kereskedője Díj tavalyi nagyvállalati győztese, a Decathlon online kereskedelmi igazgatója. Az idei versenyre szeptember 16-ig lehet pályázni!

Elstartolt az Év Internetes Kereskedője Díj 2020

Tavaly a Decathlon és Lumenet vitte el a fődíjat.

1/2