Keresett szöveg: "Lakatos Zsófia"

Lakatos Zsófia

Lakatos Zsófia

Lakatos Zsófia a Magyar PR Szövetség elnöke és az Emerald Public Relations ügyvezetője. Több mint hét évig vezette a Hill+Knowlton Hungary Kft-t, mielőtt 2016 januárjában megalapította saját …

Tizenöt szakértő 35 tréningjével indul Lakatos Zsófia tréning-alkusz vállalkozása

Két hónappal a bejelentés után Lakatos Zsófia tréning-alkusz vállalkozása, a Smaragd Akadémia már 35 különböző tréninget ajánl a vállalatoknak ingyenesen. A Magyar PR Szövetség korábbi elnöke és Örökös Tagja, az Emerald PR tulajdonosa azt tűzte ki célul, hogy segítséget nyújtson a vállalatok számára az adott kihívásra legmegfelelőbb tréning megtalálásában.

Tréning-alkusz vállalkozást indít Lakatos Zsófia

Smaragd Akadémia néven indít újabb vállalkozást Lakatos Zsófia, az Emerald PR ügynökség tulajdonosa, a Magyar PR Szövetség korábbi elnöke és Örökös Tagja. A szakember célja, hogy segítséget nyújtson a vállalatok számára az adott kihívásra legmegfelelőbb tréning megtalálásában.

Interjúkötet jelent meg a magyar public relations etikai kérdéseiről

A pr olyan, mint az éles kés címmel készített életút-interjúkat Varga Zita Hella. A Magyar Public Relations Szövetség kiadásában megjelent kötetben a szervezet örökös tagjaival az etikus és etikátlan kommunikáció időszerű kérdéseiről, a hazai pr elmúlt harminc évéről is olvashatnak az érdeklődők.

Nemzetközi szakmai szervezet tanácsadó testületébe választották Lakatos Zsófiát

Rangos nemzetközi elismerést kapott Lakatos Zsófia, beválasztották a World Communications Forum Association globális tanácsadó testületébe. Ez a szervezet rendezi többek között a Davosi Világkommunikációs Fórumot. A szakember tavaly elnyerte a Magyar PR Szövetség Örökös Tagja címet.

Tetteiddel tedd magad értékessé! Többet ér a mantrázott önreklámnál.

Megjelent a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) 30 éves évfordulója alkalmából, Bánhegyi Zsófia ötletgazda és vezetőszervező, valamint Román Balázs főszerkesztő irányításával, az MPRSZ elnökségének és a tagságának páratlan szakmai összefogásával az első hazai PR Trendriport. Recenzió.

Megtartotta évi rendes közgyűlését az MPRSZ

Az idén 30. évfordulóját ünneplő Magyar PR Szövetség története során először tartotta éves közgyűlését digitális formában.

Felelőssége a kommunikáció

Lakatos Zsófiát a Magyar PR Szövetség örökös tagjai közé választották, mindössze 45 évesen.

Lakatos Zsófiát választotta Örökös Tagjának a Magyar PR Szövetség

Ezt a címet azok a szakemberek kaphatják meg, akik munkásságuk során elévülhetetlen érdemeket szereztek a public relations elismertetése terén.

Vezetés és kommunikáció a pandémia alatt

Lakatos Zsófia képviseli Magyarországot az idei Davosi Világkommunikációs Fórumon.

1/3