Keresett szöveg: "Istenes Bence"

Istenes Bence

Istenes Bence

Istenes Bence 35 éves kreatív szakember, tartalomgyártó, műsorvezető. Karrierjét a VIVA TV-ben kezdte, majd 2010-ben az RTL Klub-hoz igazolt, ahol a legnagyobb produkciók műsorvezetőjeként szerzett …

“A sportban már csak lopott alma nem voltam” Interjú Palik Lászlóval

Folytatódik a DigitalHungary sorozata, amelyben komoly televíziós múlttal bíró képernyősökkel beszélgetünk online térhódításukról. Palik László pályája nemcsak irigylésre méltóan gazdag, de kitenne egy sporttörténeti lexikont. Hangját mindenki ismeri, mottóit pedig a mai napig idézik vagy éppen vágják be egy-egy elképesztő közúti pillanatról készült videó alá, mert úgy lesz még elképesztőbb. A Magyar Televíziót, sportcsatornákat, RTL-t és TV2-t is megjárt műsorvezetőt, aki közben majdnem egy évtizedre teljesen visszavonult a médiától, most legújabb szerepéről, a Palikék világa című műsoráról kérdeztük, mely izgalmas formában, jó eléréseket produkálva hódít az online-ban.

“Példaképpé kell válni!” Istenes Bence az online tér marketingerejéről és az érvényesülésről

Istenes Bence szerint nagyon más kíván az online tér, mint a hagyományos, lineáris média, de elengedhetetlen a teljes spektrumos jelenlét a nagy márkák marketing taktikájában. Saját ügynökségéről, amelyet egy idea shop-ként tekint, IstenEst című videós podcastjáról és a népszerűség fenntartásának kulcsáról is részletesen beszélt a Digital Hungary-nak adott interjúban.

Szeptember 2-án indul a The Voice az RTL-en

A világ egyik legsikeresebb tehetségkutatója megérkezett az RTL-re! A The Voice ikonikus székeit hamarosan elfoglalják a coachok: Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel.

Az RTL visszavette a vezetést júniusban 18-49-es korcsoportban

2023 júniusában az RTL újra visszavette a vezetést főműsoridőben a TV2-től a 18-49-es korcsoportban. Az RTL kábelcsatornái kiválóan teljesítettek ebben a hónapban, rekorderedményt ért el az RTL HÁROM, az RTL GOLD és a Cool is.

A Tippelj és vidd el! nyertese megtáncoltatta Istenes Bencét

A műsorvezető pedig kis híján összetörte az egyik játékos nyereményét.

Alig pár tízezer forintot tévedett, vitte is az értékes nyereményeket!

Jól kalkulált a Tippelj és vidd el! keddi adásának finalistája. Istenes Bence pedig eltanult egy trükköt az egy játékostól, amit Csobot Adél ellen is be fog vetni.

Milliós főnyereménnyel távozott a Tippelj és vidd el! játékosa!

Fürdőkádba ugró nyertes, önkívületi állapotba kerülő játékos és nyereményfoglaló baráti társaság a Tippelj és vidd el! negyedik adásában.

Istenes Bence táncra perdült a Tippelj és vidd el! egyik nyertesével!

Bár a főnyeremény ezúttal nem talált gazdára az RTL vadonatúj vetélkedőjében, a játékosok ezúttal sem távoztak üres kézzel.

1/7