Keresett szöveg: "ügyfélszolgálat"

Nők tech területen? A választás lehetősége a fontos, nem a számok

2002 óta dolgozom IT területen angol nyelvtanári diplomával. 2008-ban lettem IT vezető az akkori munkahelyem lengyelországi cégében, 80 betongyárral, 2 cementgyárral plusz mészkő bányákkal. Képzeljétek el azt a helyzetet, amikor 29 évesen, nőként, alapfokú IT üzemeltetési tudással besétáltam a cég lengyel irodájába, hogy “sziasztok, akkor én vagyok az új IT vezető”. És szerencsém volt, a kollégák jól fogadtak, így hamar magamra tudtam szedni azt a plusz információt, ami az IT infrastruktúra átlátásához és vezetéséhez szükséges volt.

Van, amitől a koronavírus sem veszi el az emberek kedvét

A Black Friday-ra az idén is készülnek a vevők. Ismerd meg a LogiNet és a Reacty Digital közös friss, reprezentatív kutatásának eredményeit.

Hogyan építsünk online bizalmat?

Adunk néhány tippet, melyek alkalmazásával jó benyomást kelthetünk weboldalunk látogatóiban, és elősegíthetjük, hogy kialakuljon bennük a bizalom.

Mire figyeljünk az idei karácsonyi vásárlás előtt?

Közzétette a Google, hogy mire érdemes odafigyelni az idei karácsony előtt, és hogy hogyan változtak meg a keresések alapján az emberek szokásait.

Így már igazi élmény a vásárlás!

A maximálisan személyre szabott vásárlói élményhez az SAP Customer Data Platform lehet a márkák legerősebb eszköztára

Ezekre figyelj, ha bankkártyával vásárolsz otthonról!

Az év utolsó szakaszába értünk, és vele együtt eljött az őszi kuponnapok, leárazások ideje, melyet nemsokára a Black Friday akciók követnek.

„Ha visszamehetnék az időben, még jobban felkészülnék erre a home-office-os világra” - intézményvezetők vallanak

A tudatos tervezésben nem szabad megfeledkezni az emberi faktorról – ez a legfőbb üzenete a karantén időszakában indított SAP vállalati podcastnak.

3D technológiával tanítják az iskolásokat

Ha már egyszer rákényszerültünk a modern technológiák alkalmazásának kiterjesztésére az oktatásban, miért ne csináljuk teljes erőbedobással?

Mit kell tenni, hogy a home office ne váljon szenvedéssé?

Az emberi tényezőt nem szabad kihagyni.

Célegyenesbe fordult az Év Internetes Kereskedője Díj 2020 - interjú a zsűri elnökével

Már csak pár napig lehet nevezni!

1/37