Nem hájp, nem ámítás! Alkoss a mesterséges intelligencia segítségével!

Nem hájp, nem ámítás! Alkoss a mesterséges intelligencia segítségével!
Mai adásunk felvételére kitelepültünk a Digital-Media Hungary 2024 konferencia helyszínére, Siófokra. Császár Előddel előadása kapcsán Ganzler Orsolya beszélget.

Előd sokszínű alkotó ember: énekes, DJ, zeneszerző, producer. Sőt 2023-tól képzőművészi karrierjét is építi.
PLAY GOMB

Kezdetben a mesterséges Intelligencia segítségével készített cicákról - ahogy nevezi – „festménynek látszó tárgyakat”. Felrakta az instára, amely azonnal felrobbant a képektől. Mára pedig a képei festményekké váltak. Megtalálta benne magát, alkotói stílusát.

Lelkes híve az MI-nek, mert évekkel ezelőtt belevetette magát, és több rendszer gyakorlati alkalmazását is megtanulta zenében, képzőművészetben egyaránt, így sokrétűen tudja alkalmazni.

A beszélgetés során megismerhetjük a képzőművésszé válásának folyamatát. Gyakorlati tippeket ad hogyan tudunk mi is alkotókká válni a mesterséges intelligenciával. Hiszen az egyik kulcsszava ennek a technikai vívmánynak az alkotás során éppen a perszonalizáció, az egyénre szabott - mondjuk szerelmes dal.

Előd lelkesedése bizonyosan magával ragadja hallgatóságát. Arra ösztönöz, hogy átalakítsuk gondolkodásmódunkat, bebújjunk az otthoni számítógépes kuckónkba és megalkossuk első, saját zenénket, vag y képnek látszó tárgyunkat. Éljük át az alkotás örömét az AI segítségével. Jó hallgatózást kívánok a Nem hájp, nem ámítás! Alkoss a mesterséges intelligencia segítségével! című beszélgetésünkhöz!

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Ganzler Orsolya

Kommunikációs tanácsadó és PR szakember, aki a média oldalát is jól ismeri. 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott magyarországi kommunikációs ügynökségeknél dolgozott olyan …