Léleksimogató podcast: Tudatos kríziskezelés és menedzsment.

Léleksimogató podcast: Tudatos kríziskezelés és menedzsment.
A Léleksimogató podcast vendége Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, akitől megtudhatjuk, hogyan készülhetünk fel a váratlan krízisekre, hogy ilyenkor miért van még fontosabb szerepe a napjainkban egyre többet emlegetett „énidőnek” és az optimista gondolkodásmódnak.

Még fel sem ébredtünk rendesen a koronavírus okozta rémálomból, máris újabb globális krízissel kell megküzdenünk: tőlünk nem messze bombák robbannak, embertömegek menekülnek, a hétköznapi emberek pedig fegyverekre cserélték laptopjaikat és munkaeszközeiket. A félelem azonban nem áll meg az országhatároknál. Rettegésben, sokkban és dermesztő bizonytalanságban éljük mindennapjainkat. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, a „koronavírus-járvány arca” nap mint nap szembesül krízishelyezetekkel, legyen szó akár világjárványról, akár háborúról, akár magánéleti- vagy munkahelyi vészhelyzetekről. A válságmenedzsmenttel is foglalkozó szakértő a Reboot Hungary Léleksimogató podcastjában elárulta, hogyan készülhetünk tudatosan a váratlan krízisekre, és milyen stratégia szükséges ahhoz, hogy a legsötétebb alagút mélyén is megtaláljuk a fényt. Az adásból kiderül, hogyan trenírozzuk mentális és fizikai egészségünket, illetve, hogy miért fontosabb az énidő, a közösségi összefogás és az optimista gondolkodás most, mint eddig bármikor. Tippek, stratégiák, személyes példák és eszköztár a tudatos kríziskezeléshez, hogy ne kelljen állandó félelemben és bizonytalanságban élnünk. Ne hagyd, hogy a félelem irányítsa mindennapjaidat! Készülj tudatosan a legváratlanabb krízishelyzetekre is! Keresd meg az alagutad végét!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Hegyi Nóra

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Televíziós műsorvezető-rendező szakán, és az ELTE esztétika szakán diplomázott. Több mint 10 év televíziós szerkesztés, riporterkedés és műsorvezetés (Híradó, Házon …