Keressük együtt a jövő példaképeit! Beszélgetés a Z generáció képviselőivel! Podcastajánló

Keressük együtt a jövő példaképeit! Beszélgetés a Z generáció képviselőivel! Podcastajánló
Z generációval foglalkozó podcast sorozatot indítok. A Z generáció képviselőit kérdezem meg az álmaikról, a boldogságképükről, a szenvedélyükről, jövőlátásukról, és hogy miként látják az őket megelőző idősebb generációk emberi, üzleti oldalról és általános teljesítményük felől nézve, de nem feledem, hogy elsősorban őket szeretném bemutatni: ők nem csak fiatalok, de sokan közülük okosak, tanultak, intelligensek. Ne feledjük, az ő kezükben lesz a mi gyermekeink, az unokáink és dédunokáink jövője. Van tehát felelőségünk nekünk, idősebbeknek is feléjük, hogy nekik is legyen felelőségük az utánuk jövők felé. Ez is a fenntarthatósághoz tartozik nem?

Különleges vendégem van a mostani podcastben.
Nagy Pétert, a Z generáció képviselőjét, a Pioneer marketing rövid vertikális videókra specializálódott marketingügynökség ügyvezetőjét hívtam meg. (Beágyazott podcast a cikk alján)
Tavaly nyáron kaptam tőle egy nagyon udvarias, ám de lényegre törő és határozott levelet. Előadónak jelentkezett az Internet Hungary-re. Bemutatkozó emailjában komoly referenciával is szolgált addigi munkáiról.
Leültünk hát beszélgetni, ami kb 1,5 óráig tartott, ami nálam egyértelműen a felismerés és elismerés manifesztációja volt.
Művelt, abszolút tudatos, munkája és szakmája iránt alázatos, olvasott és a versenypiacát kutató és jól értő, határozott üzletembert ismertem meg.
A puding próbája alapon, és hogy még jobban kielégítsem kíváncsiságomat, Pétert további két dologra kértem fel:

Először is, csináljunk közös videókat(Klikk), hadd lássam miként dolgozik a valóságban, hogyan vezeti le az üzleti tárgyalásunkat, majd a megállapodást követően miként instruál amikor a kamera előtt állok, milyen lesz a végtermék, hogyan gondozza a közösségi médiás felületeimet.
Aztán felkértem, hogy tartson előadást az Internet Hungary-n a rövid közösségi médiás videók gyártásáról gondozásáról.
Olyan jó volt látni, hogy mennyire nem illik rá a “bezzeg a mai fiatalok” sztereotípia. Pontos idő- , alázatos célra tartás, hogy a lehető legjobb videók készüljenek, intelligens, a felmerülő problémákat jól megoldó 22 éves fiatalembert ismerhettem meg.

Aztán megszületett ez a podcast (PLAY). Beszélgettünk a boldogságról, az élet értelméről, véleményét hallgattam meg a türelemről, Z generációt megelőző idősebb generációkról, a hazai marketingpiacról, az empátiáról, az ügyfélkezelésről, és nem utolsó sorban gyakorlatias megközelítéssel beszéltük ki az úgynevezett rövid videók gyártását…

Nem lövöm le az egész beszélgetést, tényleg érdemes meghallgatni, mert tudom, hogy sokat adhat mindazoknak, akik meghallgatják, sőt a sorok közötti infókat is észreveszik.

Beszélgetésünk egy induló sorozat első epizódja.
Címe: Keressük együtt a jövő példaképeit!

Jó hallgatodzást kívánok!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Csermely Ákos

Producer, konferenciaszervező, álmodozó.Életpálya évszámokban, utána meg a sztori1981–1996 Magyar Televízió (Külpolitikai Főszerkesztőség, TV2, Kisebbségi és Határontúli Szerkesztőség) 1990–1996 …