Cégvezetési dilemmák 2023. VII./VIII. Podcastajánló – Iglódi-Csató Judit

Cégvezetési dilemmák 2023. VII./VIII. Podcastajánló – Iglódi-Csató Judit
Az idei Digital-Media Hungary konferencia kapcsán cégvezetőket szólaltattunk meg arról, hogy mit gondolnak az idei évről. Továbbá megkérdeztük őket, hogy mit adott nekik a digitalizáció, hogyan tekintenek a marketingre, mit tartanak az idei év bullshitjének, és mennyire támaszkodnak az ügyfelektől szerzett adataikra? De sok más kérdést is feltettünk nekik.

Sorozatunk címe megegyezik az április 25-én megszervezésre kerülő Digital-Media Hungary fórumbeszélgetésünk címével: Cégvezetési dilemmák 2023.

Hogyan reagálnak a nagy gyógyszergyárak és gyógyszercégek a válságokban a kis piacokra. Milyen költséghatékony megoldásokkal, kiszervezésekkel teszik elérhetővé a termékeiket, ha ők nincsenek is jelen egy országban, mert nekik az már nem éri meg. És hol jó ez a hazai betegeknek, illetve mit tanulhatnak ezekből a megoldási modellekből más cégek? Hogyan használják az egészségügyben az adatokat, és mi az, amiért Magyarországot is csodálják? Mit ad a gyógyszerfejlesztésnek a mesterséges intelligencia, és miért lesz ez jó a mi egészségünknek? Ezekről és természetesen cégvezetésről, embervezetésről, egészségügyi marketingről és kommunikációról is beszélgettünk Iglódi-Csató Judittal, a Medis ügyvezető igazgatójával, akitől igazán inspiráló gyógyszeripari és egészségügyi körképet kaptunk.

A podcast beszélgetés PLAY.
A Digital-Media Hungary programja PDF formátumban

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Hegyi Nóra

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Televíziós műsorvezető-rendező szakán, és az ELTE esztétika szakán diplomázott. Több mint 10 év televíziós szerkesztés, riporterkedés és műsorvezetés (Híradó, Házon …