Cégvezetési dilemmák 2023. VI./VIII. Podcastajánló – Krisán László

Cégvezetési dilemmák 2023. VI./VIII. Podcastajánló – Krisán László
Az idei Digital-Media Hungary konferencia kapcsán cégvezetőket szólaltattunk meg arról, hogy mit gondolnak az idei évről. Továbbá megkérdeztük őket, hogy mit adott nekik a digitalizáció, hogyan tekintenek a marketingre, mit tartanak az idei év bullshitjének, és mennyire támaszkodnak az ügyfelektől szerzett adataikra? De sok más kérdést is feltettünk nekik.

Sorozatunk címe megegyezik az április 25-én megszervezésre kerülő Digital-Media Hungary fórumbeszélgetésünk címével: Cégvezetési dilemmák 2023.

Hogy élik meg a magyar mikro- és közép vállalkozások a folyamatos válságot? Van-e általános problémájuk, vagy mindenki másképp küzd meg a gazdasági és HR kihívásokkal? Mit tanulhatnak egymástól a cégek, hogy állnak a magyar vállalkozások a digitalizációval, és mit gondolnak a mesterséges intelligencia hirtelen térnyeréséről? A KAVOSZ Zrt. az múlt 20 évben több, mint 600.000 vállalkozásnak nyújtott már hitelt a Széchenyi Kártyaprogram keretében. Krisán László vezérigazgató rendszeresen beszélget velük, járja az országot roadshow-k keretében, hogy minél jobban megismerje a hazai vállalkozások igényeit, szokásait, céljait és helyzetüket a nemzetközi gazdaságban. Tapasztalatait Hegyi Nóra kolléganőmmel osztotta meg.

A podcast beszélgetés PLAY.

A Digital-Media Hungary programja PDF formátumban

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Hegyi Nóra

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Televíziós műsorvezető-rendező szakán, és az ELTE esztétika szakán diplomázott. Több mint 10 év televíziós szerkesztés, riporterkedés és műsorvezetés (Híradó, Házon …