Cégvezetési dilemmák 2023. V./VIII. Podcastajánló – Dr. Rázsóné Szórády Csilla

Cégvezetési dilemmák 2023. V./VIII. Podcastajánló – Dr. Rázsóné Szórády Csilla
Az idei Digital-Media Hungary konferencia kapcsán cégvezetőket szólaltattunk meg arról, hogy mit gondolnak az idei évről. Továbbá megkérdeztük őket, hogy mit adott nekik a digitalizáció, hogyan tekintenek a marketingre, mit tartanak az idei év bullshitjének, és mennyire támaszkodnak az ügyfelektől szerzett adataikra? De sok más kérdést is feltettünk nekik.

Sorozatunk címe megegyezik az április 25-én megszervezésre kerülő Digital-Media Hungary fórumbeszélgetésünk címével: Cégvezetési dilemmák 2023.

Mihez kezd az építőipar a hiánygazdasággal, inflációval, és a leálló építkezési bummal? Milyen stratégiával és motivációs eszközökkel lehet sok sikeres év után a kiszámíthatatlan periódusban is tartani a lelket a kollégákban? Dr. Rázsóné Szórády Csillával, az ÚjHáz Vezérigazgatójával készített beszélgetésünkben talán ezek voltak a legkönnyebb kérdések. Csilla adatokra épít, elemez, és még ha rövidebb távra is, de mindig tervez. Minőség, emberközpontúság, szakértelem, minél szélesebb körű hibátlan kiszolgálás…csak pár húzószó, amelyet szerinte minél hamarabb meg kell tanulnia azoknak a cégeknek, akik nemcsak túl akarják élni a jelenlegi helyzetet, de fejlődnének is benne. A vezérigazgatót Hegyi Nóra kérdezte.

A podcast beszélgetés PLAY
A Digital-Media Hungary programja PDF formátumban

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Hegyi Nóra

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Televíziós műsorvezető-rendező szakán, és az ELTE esztétika szakán diplomázott. Több mint 10 év televíziós szerkesztés, riporterkedés és műsorvezetés (Híradó, Házon …