Cégvezetési dilemmák 2023. IV./VIII. Podcastajánló – Nemes Gábor

Cégvezetési dilemmák 2023. IV./VIII. Podcastajánló – Nemes Gábor
Az idei Digital-Media Hungary konferencia kapcsán cégvezetőket szólaltattunk meg arról, hogy mit gondolnak az idei évről. Továbbá megkérdeztük őket, hogy mit adott nekik a digitalizáció, hogyan tekintenek a marketingre, mit tartanak az idei év bullshitjének, és mennyire támaszkodnak az ügyfelektől szerzett adataikra? De sok más kérdést is feltettünk nekik.

Sorozatunk címe megegyezik az április 25-én megszervezésre kerülő Digital-Media Hungary fórumbeszélgetésünk címével: Cégvezetési dilemmák 2023.

Nemes Gábor, a Dataxo Group operatív igazgatója. A cég 2014 óta fejleszt és értékesít adóinformatikai megoldásokat, mert szerintük az emberi kéz nem adatrögzítésre való. 2022-ben, kinőve a startup méretet, rebrendingelték a vállalkozást, és nevet is akkor változtattak. Gábor szerint a digitalitációs megoldásokat sok magyar cég még drágának találja Magyarországon, mert nem látják, hogyan tudják ezek a megoldások a HR, vezetési és értékesítési kérdéseket is megoldani. Náluk is van White board a falon, náluk is dolgoznak 50+-os kollég ák, őket is érintették a sorozatos válságok, és ők sem tudnak hosszú távra tervezni, de úgy látja, idén igazán jó évük lesz. Nemes Gáborral Hegyi Nóra beszélget.

– A podcast beszélgetés PLAY

– A Digital-Media Hungary programja PDF formátumban

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Hegyi Nóra

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Televíziós műsorvezető-rendező szakán, és az ELTE esztétika szakán diplomázott. Több mint 10 év televíziós szerkesztés, riporterkedés és műsorvezetés (Híradó, Házon …