Cégvezetési dilemmák 2023. III./VIII. Podcastajánló – Déri Beáta

Cégvezetési dilemmák 2023. III./VIII. Podcastajánló – Déri Beáta
Az idei Digital-Media Hungary konferencia kapcsán cégvezetőket szólaltattunk meg arról, hogy mit gondolnak az idei évről. Továbbá megkérdeztük őket, hogy mit adott nekik a digitalizáció, hogyan tekintenek a marketingre, mit tartanak az idei év bullshitjének, és mennyire támaszkodnak az ügyfelektől szerzett adataikra? De sok más kérdést is feltettünk nekik.

Sorozatunk címe megegyezik az április 25-én megszervezésre kerülő Digital-Media Hungary fórumbeszélgetésünk címével: Cégvezetési dilemmák 2023.

A munkáltatók zöldebb, energiatakarékosabb és tudatosabb irodákra vágynak, alacsonyabb és tervezhetőbb bérleti díjakkal, a dolgozók pedig élményekre, házhoz jövő szolgáltatásokra és rugalmas környezetre munkájuk során. Déri Bea, a CPI Property Group Pr. marketing- és designvezetője szerint ezek a dolgok nem is állnak olyan messze egymástól, és már ma is léteznek olyan irodaházak, plázák, ahol ezeket egyszerre élvezhetik a felhasználók. Az év bullshitje szerinte a green szó, de sajnos a legtöbben ezt félreértik, és csak címszóként használják, hangzatos feliratokon – pedig ez a kihívás valódi tetteket kíván. Nem is olyan nehéz ezért tenni, és bizony a cégek is valóban profitálhatnának belőle, ha komolyan vennék! Déri Beával Hegyi Nóra beszélgetett.

A podcast beszélgetés PLAY

A Digital-Media Hungary programja PDF formátumban

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Hegyi Nóra

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Televíziós műsorvezető-rendező szakán, és az ELTE esztétika szakán diplomázott. Több mint 10 év televíziós szerkesztés, riporterkedés és műsorvezetés (Híradó, Házon …