Cégvezetési dilemmák 2023. II./VIII. Podcastajánló – Gellért Balázs

Cégvezetési dilemmák 2023. II./VIII. Podcastajánló – Gellért Balázs
Az idei Digital-Media Hungary konferencia kapcsán cégvezetőket szólaltattunk meg arról, hogy mit gondolnak az idei évről. Továbbá megkérdeztük őket, hogy mit adott nekik a digitalizáció, hogyan tekintenek a marketingre, mit tartanak az idei év bullshitjének, és mennyire támaszkodnak az ügyfelektől szerzett adataikra? De sok más kérdést is feltettünk nekik.

Sorozatunk címe megegyezik az április 25-én megszervezésre kerülő Digital-Media Hungary fórumbeszélgetésünk címével: Cégvezetési dilemmák 2023.

Gellért Balázs, tulajdonos, ügyvezető a Naturtex Kft.-ben. A családi vállalkozást édesapjával és testvérével közösen vezeti. Ő felel az exportértékesítésért, ami nem kis feladat, mert ma már több mint 40 országba szállítanak lakástextilt, ágyneműket, paplanokat. Mára a textiliparban is megjelent a digitalizáció, sőt, adatok felhasználása nélkül már komoly üzletektől esnének el… Az értékesítés nem képzelhető el náluk sem a social felületek nélkül, bár még mindig a személyes ajánlás a nyerő. Bevételük tavaly meghaladta a 11 milliárd forintot, ezt közel 200 kolléga munkájával sikerült elérni. Hogy ők hogyan látják a jövőt, erről beszélget vele: Hegyi Nóra.

Linkek: 
A podcast beszélgetés PLAY
A Digital-Media Hungary programja PDF formátumban

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Hegyi Nóra

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Televíziós műsorvezető-rendező szakán, és az ELTE esztétika szakán diplomázott. Több mint 10 év televíziós szerkesztés, riporterkedés és műsorvezetés (Híradó, Házon …