Cégvezetési dilemmák 2023. I./VIII. Podcastajánló – Dr. Túri Péter

Cégvezetési dilemmák 2023. I./VIII. Podcastajánló – Dr. Túri Péter
Az idei Digital-Media Hungary konferencia kapcsán cégvezetőket szólaltattunk meg arról, hogy mit gondolnak az idei évről. Továbbá megkérdeztük őket, hogy mit adott nekik a digitalizáció, hogyan tekintenek a marketingre, mit tartanak az idei év bullshitjének, és mennyire támaszkodnak az ügyfelektől szerzett adataikra? De sok más kérdést is feltettünk nekik.

Sorozatunk címe megegyezik az április 25-én megszervezésre kerülő Digital-Media Hungary fórumbeszélgetésünk címével: Cégvezetési dilemmák 2023.

Dr. Túri Péter, a Trust Air Aviation ügyvezető igazgatója, orvos, légimentési szakember, enterpreneur. Elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy megjelentek a modern, sárga mentőhelikopterek a magyar légtérben. Jelenlegi cégében, a 2015-ben alapított Trust Airben 4 saját repülővel repülnek, és mára Európa meghatározó nemzetközi légi betegszállító cégévé váltak, állandó bázisuk van Spanyolországban és Magyarországon, a cég orvosszakmai tudása, tapasztalata egyedülálló a régióban. A cég már túl van a startup fázison, ismét komolyabb növekedés előtt állnak. Munkájuk során ötvözik az egészségügyi, légügyi és logisztikai vállalatok sajátosságait, és ezek digitalizációs, HR- és marketing-sales kihívásaival kell megküzdeniük. Márpedig ezekből nekik is kijutott bőven az elmúlt 3 évben.

Linkek:
–  Podcast beszélgetés PLAY.
–  A Digital-Media Hungary programja PDF formátumban innen tölthető le.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Hegyi Nóra

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Televíziós műsorvezető-rendező szakán, és az ELTE esztétika szakán diplomázott. Több mint 10 év televíziós szerkesztés, riporterkedés és műsorvezetés (Híradó, Házon …