Új vezető a Nestlé Professional hazai üzletágának élén

Új vezető a Nestlé Professional hazai üzletágának élén
2024. április 1-től Kapás Gyula tölti be a HoReCa szektorban gasztronómiai és italmegoldásokat kínáló Nestlé Professional üzletágának vezető pozícióját.

Kapás Gyula 2018-ban csatlakozott a Nestléhez Junior Key Account Managerként, majd 2019-ben Key Account Manager pozícióba léptették elő a Nestlé Professional üzletágában.

Korábbi munkája során olyan kiemelt ügyfélkapcsolati partnerekért volt felelős, mint a McDonald's, a Wizz Air és a Burger King. Kimagasló munkájának és kiterjedt üzleti kapcsolatainak köszönhetően számos új termék bevezetését támogatta, és jelentősen hozzájárult az üzletág céljainak eléréséhez.

A Nestlé Professional magas minőségű gasztronómiai és italmegoldásokat kínál a HoReCa szektor és a közintézmények számára, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy partnereiknek a legjobb minőségű, ízletes és korszerű élelmiszereket és szolgáltatásokat biztosítsák.

Tóth Enikő Boglárkát, az üzletág korábbi vezetőjét a gyorséttermek és kávézók, bárok regionális értékesítési üzletfejlesztési vezetőjévé nevezték ki a Nestlé svájci központjában.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!