Új vezető a MindentMent Fogászati Hálózat élén

Új vezető a MindentMent Fogászati Hálózat élén
Május 1-től Ceglédi Csongor vette át a feladatokat a vállalat ügyvezető igazgatójától, Aranyi Ritától, aki orvos HR igazgatóként dolgozik tovább a MindentMent Fogászati rendelőhálózatban.

A közgazdász és pénzügyi végzettségű Ceglédi Csongor jelentős vezetői tapasztalattal rendelkezik. A General Motorsnál kereskedelmi és értékesítési területeken tevékenykedett, majd 2011 és 2015 között a MOL Magyarország értékesítési és marketing Igazgatójaként dolgozott. Ezt követően középvállalatok fejlesztésén dolgozott vezetőként, ahol jelentős hálózatfejlesztési tapasztalatokat szerzett. A MindentMent-hez a Bubbles International Zrt.-től érkezett, ahol a hálózat fejlesztéséért felelt.

„Nagy örömmel csatlakoztam a MindentMent csapatához. Kétségkívül ez az egyik leginnovatívabb és legperspektivikusabb egészségügyi középvállalat. Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk a kiemelkedő szakembercsapattal, hogy közösen formáljuk a jövőnket még eredményesebbé" – mondta Ceglédi Csongor a kinevezése után.

„Amikor 22 éve két kezelővel megalakult a MindentMent, álmomban sem képzeltem, hogy ekkorára fog fejlődni. Két székkel indultunk, ma hét rendelőnkben közel kétszáz munkatársunk dolgozik. A növekedés e szakaszához speciális szaktudásra és tapasztalatokra van szükség, hogy folytathassuk a fejlődést. Elérkezett az idő, hogy megosszuk a vezetői feladatokat" – világította meg a szervezetfejlesztés hátterét Aranyi Rita.

A leköszönő ügyvezető igazgató a jövőben orvos HR igazgatóként a szakmai szervezet fejlődéséért és a munkatársak jólétéért felet.

A MindentMent Fogászati Rendelőhálózat több mint 22 éve alakult. Célkitűzése kiváló minőségű, mindenkinek hozzáférhető és megfizethető fogászati szolgáltatásokat nyújtani Budapesten. Az egy rendelővel induló rendelőhálózatnak jelenleg hét fogászati rendelője működik Budapest-szerte. A vállalkozás 2023-ban Fogászati Trendelő címen fogászati innovációs podcastot indított.

A MindentMent az elmúlt években számos elismerést kapott, amelyek tükrözik elkötelezettségüket a kiváló betegellátás és munkahelyi kultúra iránt. 2023-ban elnyerték az „Év Betegbarát Szolgáltatója" díjat, 2022-ben pedig „Az év egészségügyi honlapja" díjjal ismerték el őket. 2020-ban megkapták a „Szerethető munkahelyek" díjat, míg 2016-ban kétszer is elismerést nyertek: „Az év magánrendelője" díjat és a „Hungarian Dental Awards"-ot. 2015-ben is „Az év magánrendelője" díjjal jutalmazták teljesítményüket.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!